MUHTARLAR DEMOKRASİNİN İLK TEMSİLCİLERİDİR

Siyaset 07.03.2024 - 11:37, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:37
 

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN İLK TEMSİLCİLERİDİR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarların demokrasinin ilk temsilcileri olduğunu söyledi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin vatandaşların daha iyi bir ortamda hizmet alabilmeleri için ilçe genelinde modernize ettiği mahalle muhtarlıkları kapsamında Ahmediye mahalle muhtarlığı törenle açıldı. ‘’Bu muhtarlık buraya çok yakıştı’’ Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmediye Mahallesi muhtarlığı açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlığın mahalleye çok yakıştığını ifade ederek şunları söyledi: ‘’Muhtarlıklar demokrasi için çok önemlidir. Demokrasinin eşiğidir. Belediyeler demokrasinin beşiğidir. Bu arkadaşlarımız demokrasinin ilk temsilcileridir. Bunlar önemli yerlerdir. Bu muhtarlık buraya çok yakıştı. Yapan arkadaşlarıma, fen işleri müdürlüğümüze, park ve bahçeler müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Muhtarlığın mahallemize, Ahmediye Köyümüze, muhtarlara hayırlı olmasını diliyorum. Burada bulunan muhtarlarımıza, aday muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Hepsinin görevi bu millete bizimle beraber hizmet etmektir. Hayırlı, uğurlu olsun muhtarlığımız.’’ CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen törende Ahmediye Mahalle Muhtarı Erdinç Kartal, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarların demokrasinin ilk temsilcileri olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin vatandaşların daha iyi bir ortamda hizmet alabilmeleri için ilçe genelinde modernize ettiği mahalle muhtarlıkları kapsamında Ahmediye mahalle muhtarlığı törenle açıldı.

‘’Bu muhtarlık buraya çok yakıştı’’

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Ahmediye Mahallesi muhtarlığı açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlığın mahalleye çok yakıştığını ifade ederek şunları söyledi: ‘’Muhtarlıklar demokrasi için çok önemlidir. Demokrasinin eşiğidir. Belediyeler demokrasinin beşiğidir. Bu arkadaşlarımız demokrasinin ilk temsilcileridir. Bunlar önemli yerlerdir. Bu muhtarlık buraya çok yakıştı. Yapan arkadaşlarıma, fen işleri müdürlüğümüze, park ve bahçeler müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Muhtarlığın mahallemize, Ahmediye Köyümüze, muhtarlara hayırlı olmasını diliyorum. Burada bulunan muhtarlarımıza, aday muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Hepsinin görevi bu millete bizimle beraber hizmet etmektir. Hayırlı, uğurlu olsun muhtarlığımız.’’

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen törende Ahmediye Mahalle Muhtarı Erdinç Kartal, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.