EFENDİLERİN SERİSİ SÜRÜYOR

Spor 05.02.2024 - 10:29, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:29
 

EFENDİLERİN SERİSİ SÜRÜYOR

İstanbul Efendileri Basketbol takımı bu hafta Uşak deplasmanda İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
Mücadeleden 63-71 galip ayrılan efendiler bu sonuçlarla  normal sezonun bitimine 2 hafta kala ligde 3. sırada yer alıyor. Beylikdüzü merkezli İstanbul Efendileri bu hafta TBL2'nin zorlu dış saha rakiplerinden olan İlkler Şehri Uşak deplasmanında zorlanmadan sonuca gitti. İlk düdükten itibaren kadro kalitesi ile sahaya üstünlüğünü koyan efendiler ilk çeyrekte 16-11 ile avantajı eline aldı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde Uşak takımının dış atışlarla oyuna ortak olma çabaları olsa da Efendiler devre 35-28 ile girmeyi başardı. Mücadelenin 3. ve 4. periyotlarında da rakibine skoru azaltma şansı tanımayan Efendiler mücadeleden ise 71-63 galip ayrılmayı bildi. Bu sonuçlarla ligin son iki haftası öncesinde ligde son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile 3. sırada yer alan Efendiler play-off şansını sürdürmekte. İstanbul Efendilerinin play-off için ligi normal sezonda ilk iki sırada tamamlaması gerekmekte.
İstanbul Efendileri Basketbol takımı bu hafta Uşak deplasmanda İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleden 63-71 galip ayrılan efendiler bu sonuçlarla  normal sezonun bitimine 2 hafta kala ligde 3. sırada yer alıyor.

Beylikdüzü merkezli İstanbul Efendileri bu hafta TBL2'nin zorlu dış saha rakiplerinden olan İlkler Şehri Uşak deplasmanında zorlanmadan sonuca gitti. İlk düdükten itibaren kadro kalitesi ile sahaya üstünlüğünü koyan efendiler ilk çeyrekte 16-11 ile avantajı eline aldı. Mücadelenin ikinci çeyreğinde Uşak takımının dış atışlarla oyuna ortak olma çabaları olsa da Efendiler devre 35-28 ile girmeyi başardı.

Mücadelenin 3. ve 4. periyotlarında da rakibine skoru azaltma şansı tanımayan Efendiler mücadeleden ise 71-63 galip ayrılmayı bildi. Bu sonuçlarla ligin son iki haftası öncesinde ligde son haftalarda aldığı seri galibiyetler ile 3. sırada yer alan Efendiler play-off şansını sürdürmekte. İstanbul Efendilerinin play-off için ligi normal sezonda ilk iki sırada tamamlaması gerekmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.