AK PARTİ ADNAN KAHVECİ SKM AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ (VİDEO HABER)

Siyaset 10.02.2024 - 15:14, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:56
 

AK PARTİ ADNAN KAHVECİ SKM AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ (VİDEO HABER)

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde AK Parti SKM'nin açılışı gerçekleştirildi.
Açılış töreninde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak, Kadın Kolları Başkanı Bahar Güngörmüş, önümüzdeki seçimler için Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Ekrem Kap ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın konuşma yaptı. Konuşmasında özellikle rakibi CHP'ye yüklenen Mustafa Günaydın geçtiğimiz 5 yılda Beylikdüzü'nün hak ettiği hizmeti alamadığını, kendileri yönetime geldiğinde yapacakları hizmetler için fazlasıyla hazır olduklarını belirtti. Beylikdüzü'nde seçimi AK Parti kazandığı takdirde Yaşam Vadisi'ne özellikle yaşlı vatandaşlar için nostaljik tren yapılacağını, sosyal tesislerin inşa edileceğini yineleyen Günaydın ayrıca "Cumhurbaşkanımız 'O malum şahıs da Beylikdüzü'nden çıktı, gereğini yap.' dedi. Karşımızda çok beceriksiz bir zihniyet var. Biz başa geldiğimizde Beylikdüzü halkına hak ettiği hizmeti getireceğiz." açıklamasında bulundu.
Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde AK Parti SKM'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak, Kadın Kolları Başkanı Bahar Güngörmüş, önümüzdeki seçimler için Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Ekrem Kap ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın konuşma yaptı.
Konuşmasında özellikle rakibi CHP'ye yüklenen Mustafa Günaydın geçtiğimiz 5 yılda Beylikdüzü'nün hak ettiği hizmeti alamadığını, kendileri yönetime geldiğinde yapacakları hizmetler için fazlasıyla hazır olduklarını belirtti. Beylikdüzü'nde seçimi AK Parti kazandığı takdirde Yaşam Vadisi'ne özellikle yaşlı vatandaşlar için nostaljik tren yapılacağını, sosyal tesislerin inşa edileceğini yineleyen Günaydın ayrıca "Cumhurbaşkanımız 'O malum şahıs da Beylikdüzü'nden çıktı, gereğini yap.' dedi. Karşımızda çok beceriksiz bir zihniyet var. Biz başa geldiğimizde Beylikdüzü halkına hak ettiği hizmeti getireceğiz." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.