BÜYÜKÇEKMECE'YE HİZMET İÇİN TEK YUMRUK OLDULAR

Siyaset 22.02.2024 - 15:37, Güncelleme: 22.02.2024 - 15:37
 

BÜYÜKÇEKMECE'YE HİZMET İÇİN TEK YUMRUK OLDULAR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ve yeni dönem belediye meclis üyesi adaylarını kahvaltılı bir toplantıda ağırladı.
Toplantıda geçmiş dönem belediye meclis üyeleri tecrübelerini aktarırken, yeni dönemde de benzersiz hizmetlere imza atmak adına birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.   “Büyükçekmece’nin değerini anlayabilmek için Esenyurt’a bakacak” Geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ile yeni dönem belediye meclis üyesi adaylarının bir araya geldiği toplantıya katılım yoğun oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, seçim çalışmaları sürecinde 24 mahallede gece gündüz demeden 7 gün 24 saat esasıyla çalışacaklarını ve herkese ulaşacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Çok iyi bir tecrübemiz var, çok deneyimli bir ekibiz. Bu tecrübe bizim için yeterlidir ve de en güçlü liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk var. Onun söylemleri ve önümüze koyduğu hedefler var. Büyükçekmece'de bugüne kadar yapılanların üzerine çok daha mükemmellerini koyarak ve de Büyükçekmece’mizi korumak için oy istiyoruz. Büyükçekmece İstanbul’un değil Türkiye’nin en mükemmel yaşam ortamı olmuşsa bu halkımızın bize verdiği destekle olmuştur. Bizim de dik durduk ve insan onuruna yakışır, şehir plancılığından vazgeçmeden bunu devam ettirdik. Vatandaşlarımız Büyükçekmece’nin değerini anlayabilmek için önce Esenyurt’a bakacak. Bir de Büyükçekmece’ye bakacak. O beton yığınları arasında yaşamak zorunda bırakılan insanlarımız Büyükçekmece Sahili’ne indikleri zaman modern bir hapishanede yaşadığını fark ediyor. Oralarda kişi başına düşen yeşil alan 3,5 metrekare. Büyükçekmece’de her taraf yemyeşil. 30 yıldan beri en hızlı kalkınma döneminde tabiri caizse sopayla yüksek kat yapılmaması için bekledik. Ama maalesef yerel yönetimi devre dışı bırakarak çeşitli yerlerde planımızı bozdular. Bu seçim sürecinde kalan süre içerisinde çok yoğun çalışacağız. Eski ve yeni meclis üyesi arkadaşlarla bir atölye çalışması yapacağız. Bu saatten sonra bizim hiç boş vaktimiz yok. Bu süreci çok iyi geçireceğimize ve bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancım tam.”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaklaşan yerel seçimler öncesinde geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ve yeni dönem belediye meclis üyesi adaylarını kahvaltılı bir toplantıda ağırladı.

Toplantıda geçmiş dönem belediye meclis üyeleri tecrübelerini aktarırken, yeni dönemde de benzersiz hizmetlere imza atmak adına birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

 

“Büyükçekmece’nin değerini anlayabilmek için Esenyurt’a bakacak

Geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ile yeni dönem belediye meclis üyesi adaylarının bir araya geldiği toplantıya katılım yoğun oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, seçim çalışmaları sürecinde 24 mahallede gece gündüz demeden 7 gün 24 saat esasıyla çalışacaklarını ve herkese ulaşacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Çok iyi bir tecrübemiz var, çok deneyimli bir ekibiz. Bu tecrübe bizim için yeterlidir ve de en güçlü liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk var. Onun söylemleri ve önümüze koyduğu hedefler var. Büyükçekmece'de bugüne kadar yapılanların üzerine çok daha mükemmellerini koyarak ve de Büyükçekmece’mizi korumak için oy istiyoruz. Büyükçekmece İstanbul’un değil Türkiye’nin en mükemmel yaşam ortamı olmuşsa bu halkımızın bize verdiği destekle olmuştur. Bizim de dik durduk ve insan onuruna yakışır, şehir plancılığından vazgeçmeden bunu devam ettirdik. Vatandaşlarımız Büyükçekmece’nin değerini anlayabilmek için önce Esenyurt’a bakacak. Bir de Büyükçekmece’ye bakacak. O beton yığınları arasında yaşamak zorunda bırakılan insanlarımız Büyükçekmece Sahili’ne indikleri zaman modern bir hapishanede yaşadığını fark ediyor. Oralarda kişi başına düşen yeşil alan 3,5 metrekare. Büyükçekmece’de her taraf yemyeşil. 30 yıldan beri en hızlı kalkınma döneminde tabiri caizse sopayla yüksek kat yapılmaması için bekledik. Ama maalesef yerel yönetimi devre dışı bırakarak çeşitli yerlerde planımızı bozdular. Bu seçim sürecinde kalan süre içerisinde çok yoğun çalışacağız. Eski ve yeni meclis üyesi arkadaşlarla bir atölye çalışması yapacağız. Bu saatten sonra bizim hiç boş vaktimiz yok. Bu süreci çok iyi geçireceğimize ve bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancım tam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.