BEYLİKDÜZÜ ADAYLARI BEYKOMDER'İN SUCUK EKMEK BULUŞMASINDA (VİDEO HABER)

Gündem 10.02.2024 - 19:06, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:54
 

BEYLİKDÜZÜ ADAYLARI BEYKOMDER'İN SUCUK EKMEK BULUŞMASINDA (VİDEO HABER)

BEYKOMDER 10 Şubat günü Beylikdüzü'nde komuşlarıyla bir araya geldi.
Beylikdüzü Komşuları Derneği'nin ev sahiliği yaptığı etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. Beylikdüzü halkının yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkan adayları da bir bir etkinlikte boy gösterdi. BEYKOMDER'in etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hem BEYKOMDER'in öneminden hem de son 5 yılda yaptıklarından bahsetti. Önümüzdeki 5 yıl için de vatandaştan destek istemeyi unutmayan Çalık'ın konuşmasından sonra BEYKOMDER Dernek Başkanı Osman Tezemir de katılımcılara teşekkür etti.
BEYKOMDER 10 Şubat günü Beylikdüzü'nde komuşlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Komşuları Derneği'nin ev sahiliği yaptığı etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. Beylikdüzü halkının yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkan adayları da bir bir etkinlikte boy gösterdi.
BEYKOMDER'in etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hem BEYKOMDER'in öneminden hem de son 5 yılda yaptıklarından bahsetti. Önümüzdeki 5 yıl için de vatandaştan destek istemeyi unutmayan Çalık'ın konuşmasından sonra BEYKOMDER Dernek Başkanı Osman Tezemir de katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.