BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ OTİZM AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIYOR

Gündem 02.02.2024 - 18:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 18:50
 

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ OTİZM AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIYOR

Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçede yaşayan dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için hayata geçirdiği Otizm Aktivite Merkezi’nin kaba inşaası 3 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.
Kısa zamanda hizmete açılacak merkezde otizmli bireyler ve ailelerinin faydalanabileceği çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu. Dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir Otizm Aktivite Merkezi kazandırıyor. Dereağzı Mahallesi’nde bulunan merkezin kaba inşasının 3 gün gibi kısa bir sürede bitirildiğini, ince işçiliğinin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Otizmli çocukların ve ailelerinin sosyalleşmesine katkı sağlayacak çok kıymetli bir merkezi daha Beylikdüzü’ne kazandırıyoruz” dedi.   “Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” Beylikdüzü’nü engelsiz bir kent haline getireceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Burada merkezimizin yanı sıra açık alanımız ve parkımız da olacak. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Beylikdüzü’nü herkesin huzur içinde yaşayacağı bir kent haline getirme çalışmalarımız devam edecek. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu. Korukent Caddesi üzerinde yer alan Beylikdüzü Otizm Aktivite Merkezi’nde duyu bütünleme odası, resim atölyesi, dinlenme ve eğitim alanları yer alıyor. Otizmli bireylerin ve ailelerinin faydalanabilecekleri, sosyal kültürel faaliyetlerle yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri merkezde çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.
Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçede yaşayan dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için hayata geçirdiği Otizm Aktivite Merkezi’nin kaba inşaası 3 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Kısa zamanda hizmete açılacak merkezde otizmli bireyler ve ailelerinin faydalanabileceği çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ifade eden  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu.

Dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir Otizm Aktivite Merkezi kazandırıyor. Dereağzı Mahallesi’nde bulunan merkezin kaba inşasının 3 gün gibi kısa bir sürede bitirildiğini, ince işçiliğinin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Otizmli çocukların ve ailelerinin sosyalleşmesine katkı sağlayacak çok kıymetli bir merkezi daha Beylikdüzü’ne kazandırıyoruz” dedi.  

“Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız”

Beylikdüzü’nü engelsiz bir kent haline getireceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Burada merkezimizin yanı sıra açık alanımız ve parkımız da olacak. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Beylikdüzü’nü herkesin huzur içinde yaşayacağı bir kent haline getirme çalışmalarımız devam edecek. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu.

Korukent Caddesi üzerinde yer alan Beylikdüzü Otizm Aktivite Merkezi’nde duyu bütünleme odası, resim atölyesi, dinlenme ve eğitim alanları yer alıyor. Otizmli bireylerin ve ailelerinin faydalanabilecekleri, sosyal kültürel faaliyetlerle yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri merkezde çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.