MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖZER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yaşam 22.04.2024 - 12:44, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:44
 

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖZER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Esenyurt’un 43 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili görüşmelerin de yapıldığı ziyarette Başkan Özer, “Esenyurt’u birlikte yöneteceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız” dedi.  31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer’e, tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, ilçedeki 43 mahalle muhtarı Başkan Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esenyurt Belediyesi eski meclis salonunda gerçekleşen ziyarette muhtarlar, Başkan Özer’e mahalleleri ile ilgili taleplerini de aktardı. Görev süresi boyunca muhtarlarla iş birliği içerisinde çalışacağını söyleyen Başkan Özer, “Nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerin halkla buluşmada ilk ve en önemli basamağı olan muhtarlarımız ile iş birliğini önemsiyoruz. İlçeyi beraber yöneteceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız. Esenyurt’u 21. yüzyıla yakışır bir ilçe yapmak için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 
Esenyurt’un 43 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili görüşmelerin de yapıldığı ziyarette Başkan Özer, “Esenyurt’u birlikte yöneteceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. Ahmet Özer’e, tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, ilçedeki 43 mahalle muhtarı Başkan Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esenyurt Belediyesi eski meclis salonunda gerçekleşen ziyarette muhtarlar, Başkan Özer’e mahalleleri ile ilgili taleplerini de aktardı. Görev süresi boyunca muhtarlarla iş birliği içerisinde çalışacağını söyleyen Başkan Özer, “Nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yerel yönetimlerin halkla buluşmada ilk ve en önemli basamağı olan muhtarlarımız ile iş birliğini önemsiyoruz. İlçeyi beraber yöneteceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız. Esenyurt’u 21. yüzyıla yakışır bir ilçe yapmak için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.