BAŞKAN ÇALIK “BEYLİDÜZÜ’NÜN YENİ GELECEĞİ” İÇİN İLK ADIMLARI ATTI

Dünya 21.03.2024 - 16:30, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:25
 

BAŞKAN ÇALIK “BEYLİDÜZÜ’NÜN YENİ GELECEĞİ” İÇİN İLK ADIMLARI ATTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ‘Beylikdüzü’nün Yeni Geleceği’ sloganıyla düzenlenen lansmanda tanıttığı projeleri hayata geçirmek için ilk adımları attı.
Akıllı, güvenli, ekonomik ve dijital otopark sistemleri, inovasyon merkezi ve teknoloji merkezi vaatleriyle ilgili Çin’in önde gelen kurumlarını ziyaret eden Başkan Çalık, “Tüm komşularımızın rahat yaşaması ve konforu için daha akılcı ve pratik çözümlerleri de Beylikdüzüne kazandıracağız” diye konuştu.  Yeni dönem projelerini ‘Beylikdüzü’nün Yeni Geleceği’ sloganıyla düzenlenen lansmanla tanıtan Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, projelerini hayata geçirmek için finansal ve teknik incelemelerde bulunmak ve anlaşmalar imzalamak üzere Çin’de bir dizi temaslarda bulundu. Akıllı, güvenli, ekonomik ve dijital otopark sistemleri, güvenli, modern ve modüler rezerv alanlarına yönelik çözümler, afete yönelik dijital bileklik, inovasyon merkezi ve teknoloji merkezi vaatleriyle ilgili Çin’in önde gelen kurumlarını ziyaret eden Başkan Çalık, Beylikdüzü’nün uluslararası ölçekte dünya ile yarışır bir kent haline gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.  “Akılcı ve pratik çözümlerleri Beylikdüzü’ne kazandıracağız”  ‘Daha Dijital Bir Beylikdüzü’ mottosuyla Beylikdüzü’nde yaşayan komşularının hayatını kolaylaştırmak için yeni ve akıllı çözümler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Ülkemiz ve yıldızlaşan Beylikdüzü adına gurur verici gelişmeler sağlamak ve bir dizi uluslararası iş birliği adımları için Çin’e geldik. Teknoljik gelişmeleri yerinde keşfetmenin yanında atacağımız önemli adımlardan biri için hazırlanıyoruz. Her türlü otomobil teknolojisinin geliştirileceği, sergileneceği ve alanında uzman teknik insan yetiştirilecek bir teknoloji merkezini Beylikdüzü’ne kazandıracğız. Daha global ve dünya ile konuşan bir Beylikdüzü için hayata geçireceğimiz inovasyon merkezi için dünyanın en büyük havalimanılarnıdan biri olan Pekin Daxing Havalimanında serbest bölge ve inovasyon bölge başkanlığı ile ortaklık anlaşmamızı imzaladık. Tüm komşularımızın rahat yaşaması ve konforu için daha akılcı ve pratik çözümlerleri de Beylikdüzü’ne kazandıracağız. 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ‘Beylikdüzü’nün Yeni Geleceği’ sloganıyla düzenlenen lansmanda tanıttığı projeleri hayata geçirmek için ilk adımları attı.

Akıllı, güvenli, ekonomik ve dijital otopark sistemleri, inovasyon merkezi ve teknoloji merkezi vaatleriyle ilgili Çin’in önde gelen kurumlarını ziyaret eden Başkan Çalık, “Tüm komşularımızın rahat yaşaması ve konforu için daha akılcı ve pratik çözümlerleri de Beylikdüzüne kazandıracağız” diye konuştu. 

Yeni dönem projelerini ‘Beylikdüzü’nün Yeni Geleceği’ sloganıyla düzenlenen lansmanla tanıtan Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, projelerini hayata geçirmek için finansal ve teknik incelemelerde bulunmak ve anlaşmalar imzalamak üzere Çin’de bir dizi temaslarda bulundu. Akıllı, güvenli, ekonomik ve dijital otopark sistemleri, güvenli, modern ve modüler rezerv alanlarına yönelik çözümler, afete yönelik dijital bileklik, inovasyon merkezi ve teknoloji merkezi vaatleriyle ilgili Çin’in önde gelen kurumlarını ziyaret eden Başkan Çalık, Beylikdüzü’nün uluslararası ölçekte dünya ile yarışır bir kent haline gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. 

“Akılcı ve pratik çözümlerleri Beylikdüzü’ne kazandıracağız” 

‘Daha Dijital Bir Beylikdüzü’ mottosuyla Beylikdüzü’nde yaşayan komşularının hayatını kolaylaştırmak için yeni ve akıllı çözümler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Ülkemiz ve yıldızlaşan Beylikdüzü adına gurur verici gelişmeler sağlamak ve bir dizi uluslararası iş birliği adımları için Çin’e geldik. Teknoljik gelişmeleri yerinde keşfetmenin yanında atacağımız önemli adımlardan biri için hazırlanıyoruz. Her türlü otomobil teknolojisinin geliştirileceği, sergileneceği ve alanında uzman teknik insan yetiştirilecek bir teknoloji merkezini Beylikdüzü’ne kazandıracğız. Daha global ve dünya ile konuşan bir Beylikdüzü için hayata geçireceğimiz inovasyon merkezi için dünyanın en büyük havalimanılarnıdan biri olan Pekin Daxing Havalimanında serbest bölge ve inovasyon bölge başkanlığı ile ortaklık anlaşmamızı imzaladık. Tüm komşularımızın rahat yaşaması ve konforu için daha akılcı ve pratik çözümlerleri de Beylikdüzü’ne kazandıracağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.