ÇATALCA’DA UNUTULMAZ RAMAZAN GECELERİ

Kültür 18.03.2024 - 17:50, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:50
 

ÇATALCA’DA UNUTULMAZ RAMAZAN GECELERİ

Çatalca halkı Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan birbirinden değerli projelerle birlikte adeta altın çağını yaşarken, ilçedeki kültür-sanat etkinlikleri sadece ilçede değil tüm çevre ilçelerinde dikkatlerini çekmeye devam ediyor.
Yakın dönemde sömestr tatili sırasında Çatalca’ya buz pateni pisti getiren Başkan Mesut Üner öğrenci ve ailelerine adeta ilçe merkezinde adeta Uludağ kar festivali eğlencesi ve neşesi yaşatmıştı. Hemen bu etkinliğin ardından Başkan Mesut Üner aynı etkinlik alanında nostalji dolu ‘’Ramazan Geceleri’’ programları organize etti.   Etkinlik alanında eski Ramazan günlerini hatırlatan ortamda alış-veriş imkanının yanı sıra, her akşam düzenlenen konser programlarından önce çocuklar için tiyatro etkinleri ve daha birçok sürpriz programlar sahne aldı.  Hafta boyunca Gökhan Sezen, Hamidiye Erol, Sıtkı Aslanhan, Nursaç Doğanışık, Gülşah Sönmez, Mehmet Şerif Aydın ve Şennur Dinleyen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Etkinlik alanında muhteşem geçen ilk hafta programından sonra ikinci hafta programında da birbirinden değerli sanatçılar ve sürpriz etkinler sahne alacak.   ‘’Ramazan Geceleri’’ programlarının ilk haftası bitimi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırmakla yetinmedik. Çatalca’da 7’den 77’den tüm halkımızın neşesi ve eğlencesi bizim için çok değerli. Zira ilçemize hizmet yolunda enerjimizi halkımızın neşesi ve eğlencesinden alıyoruz. Ramazan geceleri programlarımızda halkımızın huzuruna ve mutluluğuna şahit olmanın sevinci anlatılmaz. İlk hafta halkımız etkinliğimize büyük ilgi gösterdi. Bayrama kadar devam edecek etkinlik alanımızda ikinci haftamız çok daha neşeli eğlenceli geçecek. Ramazan geceleri etkinliğimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz. Tüm halkımızı etkinlik alanımıza bekleriz. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.
Çatalca halkı Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan birbirinden değerli projelerle birlikte adeta altın çağını yaşarken, ilçedeki kültür-sanat etkinlikleri sadece ilçede değil tüm çevre ilçelerinde dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Yakın dönemde sömestr tatili sırasında Çatalca’ya buz pateni pisti getiren Başkan Mesut Üner öğrenci ve ailelerine adeta ilçe merkezinde adeta Uludağ kar festivali eğlencesi ve neşesi yaşatmıştı. Hemen bu etkinliğin ardından Başkan Mesut Üner aynı etkinlik alanında nostalji dolu ‘’ Ramazan Geceleri’’ programları organize etti.

 

Etkinlik alanında eski Ramazan günlerini hatırlatan ortamda alış-veriş imkanının yanı sıra, her akşam düzenlenen konser programlarından önce çocuklar için tiyatro etkinleri ve daha birçok sürpriz programlar sahne aldı.  Hafta boyunca Gökhan Sezen, Hamidiye Erol, Sıtkı Aslanhan, Nursaç Doğanışık, Gülşah Sönmez, Mehmet Şerif Aydın ve Şennur Dinleyen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Etkinlik alanında muhteşem geçen ilk hafta programından sonra ikinci hafta programında da birbirinden değerli sanatçılar ve sürpriz etkinler sahne alacak.

 

‘’ Ramazan Geceleri’’ programlarının ilk haftası bitimi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çatalca’ya efsane hizmetler kazandırmakla yetinmedik. Çatalca’da 7’den 77’den tüm halkımızın neşesi ve eğlencesi bizim için çok değerli. Zira ilçemize hizmet yolunda enerjimizi halkımızın neşesi ve eğlencesinden alıyoruz. Ramazan geceleri programlarımızda halkımızın huzuruna ve mutluluğuna şahit olmanın sevinci anlatılmaz. İlk hafta halkımız etkinliğimize büyük ilgi gösterdi. Bayrama kadar devam edecek etkinlik alanımızda ikinci haftamız çok daha neşeli eğlenceli geçecek. Ramazan geceleri etkinliğimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz. Tüm halkımızı etkinlik alanımıza bekleriz. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.