GENÇLERE İLK SÖZÜNÜ TUTTU, ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Siyaset 22.03.2024 - 23:55, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:56
 

GENÇLERE İLK SÖZÜNÜ TUTTU, ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, ilçedeki gençlerle birlikte Ankara’ya giderek Demokrasi Müzesi, Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ziyaret etti
Birçok gençlik buluşmasında ilk vaadinin Anıtkabir ziyareti olduğunu belirten Erol, seçimi beklemeden ilk sözünü tutmuş oldu. Seçimi beklemedi Seçimi beklemeden ilk vaadini gerçekleştiren Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, yaklaşık 500 genç ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret etti. Yüzlerce Büyükçekmeceli gencin katıldığı Anıtkabir ziyaretinde Erol’a, Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe’nin oğlu ve manevi torunu Ahmet Kemal Doğançay eşlik etti. Erol, Ata’nın mozalesine çiçek bıraktı. “İlke ve inkılaplarının bekçisi olacağız” Anıtkabir ziyaretinin ardından duygularını dile getiren Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol “Cumhuriyetimizin temel taşı aynı zamanda istiklalimizin banisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bulunduk. Buraya gençlerimizle gelmemiz bizim için çok değerliydi çünkü Türkiye Cumhuriyeti devletimizi sosyal bir hukuk devleti olmasında emeği geçecek kardeşlerimizle Atamız’ın huzuruna çıktık. Bizler Atatürk ilke ve inkılaplarının daimi bekçisi olacağımıza da kendisinin yüce huzurunda tekrar belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. Millet Kütüphanesi Sözü Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin içinde bulunan Millet Kütüphanesi’ni ziyaret eden Erol, Büyükçekmece’ye de benzer bir projeyi getireceklerini ifade ederek, “Kültür merkezi ve kütüphane konusunda ilçemizin yetersiz olduğunu söylüyorum. Tabi aynı büyüklükte yapma şansımız yok ancak Büyükçekmece’nin, Çatalca’nın, Silivri’nin, Beylikdüzü’nün gençlerini ağırlayacağımız benzer kaynak zenginliği ve büyüklükte bir kütüphaneyi de Büyükçekmecemiz’e kazandıracağız” diye konuştu. Geziler devam edecek Belediye başkanı seçilmesinin ardından bu tür gezilerin sık sık yapılacağına değinen Erol, “1 Nisan sabahından itibaren tarihimizi, milli ve manevi duygularımızı yaşayacağımız bu tarz gezilerimiz devam edecek. Bursa olsun, Edirne olsun, Çanakkale olsun, Ankara olsun bu tarz tarihimiz ve kültürümüz için önemli yerlere geziler düzenlemeyi sürdüreceğiz” dedi.  Ziyaretlerin ardından Erol, Ankara gezisini İlbank Sosyal Tesislerinde öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği iftar programı ile sonlandırdı.
Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, ilçedeki gençlerle birlikte Ankara’ya giderek Demokrasi Müzesi, Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ziyaret etti

Birçok gençlik buluşmasında ilk vaadinin Anıtkabir ziyareti olduğunu belirten Erol, seçimi beklemeden ilk sözünü tutmuş oldu.

Seçimi beklemedi

Seçimi beklemeden ilk vaadini gerçekleştiren Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, yaklaşık 500 genç ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret etti. Yüzlerce Büyükçekmeceli gencin katıldığı Anıtkabir ziyaretinde Erol’a, Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe’nin oğlu ve manevi torunu Ahmet Kemal Doğançay eşlik etti. Erol, Ata’nın mozalesine çiçek bıraktı.

“İlke ve inkılaplarının bekçisi olacağız”

Anıtkabir ziyaretinin ardından duygularını dile getiren Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol “Cumhuriyetimizin temel taşı aynı zamanda istiklalimizin banisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bulunduk. Buraya gençlerimizle gelmemiz bizim için çok değerliydi çünkü Türkiye Cumhuriyeti devletimizi sosyal bir hukuk devleti olmasında emeği geçecek kardeşlerimizle Atamız’ın huzuruna çıktık. Bizler Atatürk ilke ve inkılaplarının daimi bekçisi olacağımıza da kendisinin yüce huzurunda tekrar belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Millet Kütüphanesi Sözü

Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin içinde bulunan Millet Kütüphanesi’ni ziyaret eden Erol, Büyükçekmece’ye de benzer bir projeyi getireceklerini ifade ederek, “Kültür merkezi ve kütüphane konusunda ilçemizin yetersiz olduğunu söylüyorum. Tabi aynı büyüklükte yapma şansımız yok ancak Büyükçekmece’nin, Çatalca’nın, Silivri’nin, Beylikdüzü’nün gençlerini ağırlayacağımız benzer kaynak zenginliği ve büyüklükte bir kütüphaneyi de Büyükçekmecemiz’e kazandıracağız” diye konuştu.

Geziler devam edecek

Belediye başkanı seçilmesinin ardından bu tür gezilerin sık sık yapılacağına değinen Erol, “1 Nisan sabahından itibaren tarihimizi, milli ve manevi duygularımızı yaşayacağımız bu tarz gezilerimiz devam edecek. Bursa olsun, Edirne olsun, Çanakkale olsun, Ankara olsun bu tarz tarihimiz ve kültürümüz için önemli yerlere geziler düzenlemeyi sürdüreceğiz” dedi.  Ziyaretlerin ardından Erol, Ankara gezisini İlbank Sosyal Tesislerinde öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği iftar programı ile sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.