BEYLİKDÜZÜ ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN MUSTAFA GÜNAYDIN PROGRAMI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 26.02.2024 - 16:49, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:53
 

BEYLİKDÜZÜ ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN MUSTAFA GÜNAYDIN PROGRAMI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi'nde, Cumhur İttifakı'nın Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için ortak adayı olan Mustafa Günaydın adına tanıtım toplantısı düzenlendi.
Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ve Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın konuşma yaptığı etkinlikte MHP ve AK Parti yetkilileri de hazır bulundu. "Beylikdüzü Ülkü Ocakları olarak tüm İstanbul il ve ilçelerinde Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımızın başarıya ulaşması adına var gücümüzle sahadayız. Çalışmaya hız kesmeden devam etmekteyiz" açıklamasında bulunan Eremsayın Ülkü Ocakları olarak bu seçimin diğer seçimlerden farklı bir anlamı olduğunun da farkında olduklarını belirtti. Eremsayın'dan sonra söz alan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ise "Bu gençlik ki İstanbul'da Ulubatlı Hasan, Çanakkale'de Seyit Onbaşı, İzmir'de Hasan Tahsin'dir. Yönü doğru olanın yükü ağırdır. Eğri bacadan doğru duman çıkmayacaktır. Yufka yüreklerle çetin yollar aşılamayacaktır" diyerek epik bir konuşmaya imza attı. Doğan'dan sonra kürsüye geçen Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın da projelerinden, seçimi kazandıktan sonra yapacakları hizmetler için çok sıkı çalıştıklarını ifade etti. "Türkiye'nin en kalabalık mahallelerinden Adnan Kahveci Mahallesi'ni bünyesinde bulunduran, Türkiye'nin en önemli limanlarından birine sahip olan bir ilçe Beylikdüzü. Böylesine önemli bir bölgeyi 5 senedir Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor fakat ciddi bir hizmet alamadık. Biz Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yüz projeyle hazırız" diyen Günaydın seçim için oldukça iddialı olduklarını vurguladı. Etkinlik, Mustafa Günaydın'ın konuşmasıyla son buldu.
Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi'nde, Cumhur İttifakı'nın Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için ortak adayı olan Mustafa Günaydın adına tanıtım toplantısı düzenlendi.

Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ve Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın konuşma yaptığı etkinlikte MHP ve AK Parti yetkilileri de hazır bulundu.
" Beylikdüzü Ülkü Ocakları olarak tüm İstanbul il ve ilçelerinde Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımızın başarıya ulaşması adına var gücümüzle sahadayız. Çalışmaya hız kesmeden devam etmekteyiz" açıklamasında bulunan Eremsayın Ülkü Ocakları olarak bu seçimin diğer seçimlerden farklı bir anlamı olduğunun da farkında olduklarını belirtti.


Eremsayın'dan sonra söz alan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ise "Bu gençlik ki İstanbul'da Ulubatlı Hasan, Çanakkale'de Seyit Onbaşı, İzmir'de Hasan Tahsin'dir. Yönü doğru olanın yükü ağırdır. Eğri bacadan doğru duman çıkmayacaktır. Yufka yüreklerle çetin yollar aşılamayacaktır" diyerek epik bir konuşmaya imza attı.
Doğan'dan sonra kürsüye geçen Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın da projelerinden, seçimi kazandıktan sonra yapacakları hizmetler için çok sıkı çalıştıklarını ifade etti. "Türkiye'nin en kalabalık mahallelerinden Adnan Kahveci Mahallesi'ni bünyesinde bulunduran, Türkiye'nin en önemli limanlarından birine sahip olan bir ilçe Beylikdüzü. Böylesine önemli bir bölgeyi 5 senedir Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor fakat ciddi bir hizmet alamadık. Biz Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yüz projeyle hazırız" diyen Günaydın seçim için oldukça iddialı olduklarını vurguladı.
Etkinlik, Mustafa Günaydın'ın konuşmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.