BEYLİKDÜZÜ ÇOCUK MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gündem 19.12.2023 - 13:29, Güncelleme: 19.12.2023 - 13:38
 

BEYLİKDÜZÜ ÇOCUK MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Beylikdüzü Çocuk Meclisi’nin 2023-2024 dönemi ilk oturumu yapıldı.
Komisyon üyelerinin seçildiği toplantıda çocuk meclisi üyeleri hazırladıkları ilk projelerini de sundu.  20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde gerçekleşen seçimle üyeleri belirlenen Beylikdüzü Çocuk Meclisi ilk oturumunu yaptı. Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi ve Anne Çocuk Merkezi’nde yapılan oturum, meclis üyelerinin tanışmasıyla başladı. Tanışmanın ardından Kültür ve Sanat, Basın ve Yayın, Spor, Sağlık ve Eğitim komisyonlarının seçimleri yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan toplantıda meclis üyeleri daha sonra Beylikdüzü’nde yaşayan çocuklar için hazırladıkları projelerin sunumunu gerçekleştirdi.  Plenetaryumu gezdiler Oturumun sona ermesinin ardından Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi’nde bulunan Beylikdüzü’nün ilk yerleşik planetaryumunu ziyaret eden çocuklar uzay, gezegenler ve gök cisimlerini izleme fırsatı buldu. Çocuklara uzayla ilgili bilgiler vermek ve uzaydaki yeni gelişmeleri aktarmak amacıyla kurulan plenetaryumda belgesel izleyen çocuklar keyif dolu anlar yaşadı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Beylikdüzü Çocuk Meclisi’nin 2023-2024 dönemi ilk oturumu yapıldı.

Komisyon üyelerinin seçildiği toplantıda çocuk meclisi üyeleri hazırladıkları ilk projelerini de sundu. 

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde gerçekleşen seçimle üyeleri belirlenen Beylikdüzü Çocuk Meclisi ilk oturumunu yaptı. Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi ve Anne Çocuk Merkezi’nde yapılan oturum, meclis üyelerinin tanışmasıyla başladı. Tanışmanın ardından Kültür ve Sanat, Basın ve Yayın, Spor, Sağlık ve Eğitim komisyonlarının seçimleri yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan toplantıda meclis üyeleri daha sonra Beylikdüzü’nde yaşayan çocuklar için hazırladıkları projelerin sunumunu gerçekleştirdi. 

Plenetaryumu gezdiler

Oturumun sona ermesinin ardından Güli Akkuş Gündüz Çocuk Bakımevi’nde bulunan Beylikdüzü’nün ilk yerleşik planetaryumunu ziyaret eden çocuklar uzay, gezegenler ve gök cisimlerini izleme fırsatı buldu. Çocuklara uzayla ilgili bilgiler vermek ve uzaydaki yeni gelişmeleri aktarmak amacıyla kurulan plenetaryumda belgesel izleyen çocuklar keyif dolu anlar yaşadı.  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.