EFENDİLER EVİNDE GALİP

Spor 20.02.2024 - 14:25, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:25
 

EFENDİLER EVİNDE GALİP

İstanbul Efendileri kendi evinde yaptığı mücadelede İstanbul Anka Spor'u 86-80 mağlup etmeyi başardı.
Beylikdüzü Spor Salonu'nda gerçekleşen heyecanlı mücadelede Beylikdüzü'nün iddialı ekibi İstanbul Efendileri, İstanbul Anka Spor'u 86-80 mağlup etti. 11. haftayı 18 puanla dördüncü sırada tamamlayan İstanbul Efendileri bu galibiyetle puanını 20'ye çıkarıp üçüncü sıraya yükselirken, haftaya 15 puanla başlayan İstanbul Anka Spor puanını 16'ya çıkararak listedeki yerini korudu. İlk çeyreğe hızlı başlayan Efendiler 31-22'lik üstünlükle ikinci çeyreğe başladı. İlk çeyreğe kıyasla durağan geçen ikinci çeyrekte daha çok mücadele eden taraf ise İstanbul Anka Spor oldu. İkinci çeyrekte daha çok sayı üretmeyi başaran İstanbul Anka Spor buna rağmen öne geçmeyi başaramadı fakat farkı 6'ya indirmeyi başardı. Üçüncü ve dördüncü çeyreklerde ise kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta üçüncü çeyrekte İstanbul Efendileri, son çeyrekte ise İstanbul Anka Spor birbirlerinden 2'şer sayı fazla atarak aradakı farkı değiştiremediler. 86-80 biten maçta gülen taraf Beylikdüzü Temsilcisi İstanbul Efendileri oldu. İstanbul Efendileri'nde 24 sayıyla maça damgasını vuran isim ise İsmet Öztürk oldu. 9 ikilik, 6 da serbest atışı sayı yapmayı başaran Öztürk'ün üçlük sayısı ise bulunmuyor.
İstanbul Efendileri kendi evinde yaptığı mücadelede İstanbul Anka Spor'u 86-80 mağlup etmeyi başardı.

Beylikdüzü Spor Salonu'nda gerçekleşen heyecanlı mücadelede Beylikdüzü'nün iddialı ekibi İstanbul Efendileri, İstanbul Anka Spor'u 86-80 mağlup etti.

11. haftayı 18 puanla dördüncü sırada tamamlayan İstanbul Efendileri bu galibiyetle puanını 20'ye çıkarıp üçüncü sıraya yükselirken, haftaya 15 puanla başlayan İstanbul Anka Spor puanını 16'ya çıkararak listedeki yerini korudu.

İlk çeyreğe hızlı başlayan Efendiler 31-22'lik üstünlükle ikinci çeyreğe başladı. İlk çeyreğe kıyasla durağan geçen ikinci çeyrekte daha çok mücadele eden taraf ise İstanbul Anka Spor oldu. İkinci çeyrekte daha çok sayı üretmeyi başaran İstanbul Anka Spor buna rağmen öne geçmeyi başaramadı fakat farkı 6'ya indirmeyi başardı.

Üçüncü ve dördüncü çeyreklerde ise kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta üçüncü çeyrekte İstanbul Efendileri, son çeyrekte ise İstanbul Anka Spor birbirlerinden 2'şer sayı fazla atarak aradakı farkı değiştiremediler. 86-80 biten maçta gülen taraf Beylikdüzü Temsilcisi İstanbul Efendileri oldu.

İstanbul Efendileri'nde 24 sayıyla maça damgasını vuran isim ise İsmet Öztürk oldu. 9 ikilik, 6 da serbest atışı sayı yapmayı başaran Öztürk'ün üçlük sayısı ise bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.