CUMHUR İTTİFAKI İLE GÖRÜŞMEYE GEREK YOK

Siyaset 01.02.2024 - 17:09, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:09
 

CUMHUR İTTİFAKI İLE GÖRÜŞMEYE GEREK YOK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Kılıç, “Görüşme yapmaya doğrusu gerek kalmadı” dedi.    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin sona erdiğini açıkladı. Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının yaptığı açıklamada, bu kararın ve yerel seçimlere ilişkin alınan diğer kararların Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından cuma günü paylaşılacağı belirtildi. Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ittifak arayışlarının sonucunda, Yeniden Refah Partisi’nin görüş ve yaklaşımı, Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından İstanbul’da düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanacağının bilgisini verdi. Kılıç, konuya ilişkin “İttifak görüşmeleri yapıldı. Heyetler arasındaki görüşmeler tamamlandı. Bundan sonrası için ittifak görüşmeleri ya da heyetler arasında yeni bir buluşma, yeni bir görüşme yapmaya doğrusu gerek kalmadı. Taraflar söylediler, dinlediler, anladılar ve ayrıldılar. Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz. Bu konuda Yeniden Refah Partisi Merkez Yürütme Kurulu’nda değerlendirmesini yapmıştır. Genel Başkanımız gerekli gördüğü diğer değerlendirme ve istişareleri yapacaktır” açıklaması yaptı. Yeniden Refah Partisi’nin ittifakla ilgili vereceği kararın, İstanbul ve Ankara seçimlerinde oldukça belirleyici olması bekleniyor.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Kılıç, “Görüşme yapmaya doğrusu gerek kalmadı” dedi. 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinin sona erdiğini açıkladı.

Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının yaptığı açıklamada, bu kararın ve yerel seçimlere ilişkin alınan diğer kararların Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından cuma günü paylaşılacağı belirtildi.

Kılıç, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ittifak arayışlarının sonucunda, Yeniden Refah Partisi’nin görüş ve yaklaşımı, Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından İstanbul’da düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanacağının bilgisini verdi.

Kılıç, konuya ilişkin “İttifak görüşmeleri yapıldı. Heyetler arasındaki görüşmeler tamamlandı. Bundan sonrası için ittifak görüşmeleri ya da heyetler arasında yeni bir buluşma, yeni bir görüşme yapmaya doğrusu gerek kalmadı. Taraflar söylediler, dinlediler, anladılar ve ayrıldılar. Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz. Bu konuda Yeniden Refah Partisi Merkez Yürütme Kurulu’nda değerlendirmesini yapmıştır. Genel Başkanımız gerekli gördüğü diğer değerlendirme ve istişareleri yapacaktır” açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi’nin ittifakla ilgili vereceği kararın, İstanbul ve Ankara seçimlerinde oldukça belirleyici olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.