ESENYURT’TA HER MAHALLEYE BİR PARK

Yaşam 28.12.2023 - 12:50, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:50
 

ESENYURT’TA HER MAHALLEYE BİR PARK

Esenyurt’ta her mahalleye bir park projesi kapsamında ilçe genelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Belediye, kendisine ait boş arsaları değerlendirerek parka dönüştürürken, bir yandan vatandaşların nefes almasını sağlıyor diğer yandan da çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanlar oluşturuyor.   Esenyurt Belediyesi’nin başlatmış olduğu her mahalleye bir park projesi kapsamında İstiklâl ve Akçaburgaz Mahalleleri de parklarına kavuşmuş oldu. Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söylerken, çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği ortamlar oluşturduklarını ifade etti. Çalışma ile Esenyurt’un yeşil alanlarının arttığının da altını çizen yetkililer, yetişkinlerin de sosyalleşeceği bu parklarda spor ve yürüyüşlerini yapabileceklerini belirtti.    “Vatandaşlarımız nefes alabilecek” Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç yapmış oldukları çalışmalarla ilgili; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mahalle parklarımızın yapımına başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an İstiklâl Mahallesi’nde yapılan parkımızda bulunuyoruz. Bir yandan parkımızın çevre duvarları yapılırken diğer yandan içerik düzenlemeleri devam ediyor. Kısa bir süre sonra çalışmalarımız tamamlanmış olacak.  Projeyi tamamladığımızda ise Esenyurt’ta parkı olmayan mahalle kalmamış olacak.’’ dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Esenyurt’ta her mahalleye bir park projesi kapsamında ilçe genelinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye, kendisine ait boş arsaları değerlendirerek parka dönüştürürken, bir yandan vatandaşların nefes almasını sağlıyor diğer yandan da çocukların güvenle oyun oynayabileceği alanlar oluşturuyor.

 

Esenyurt Belediyesi’nin başlatmış olduğu her mahalleye bir park projesi kapsamında İstiklâl ve Akçaburgaz Mahalleleri de parklarına kavuşmuş oldu. Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söylerken, çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği ortamlar oluşturduklarını ifade etti. Çalışma ile Esenyurt’un yeşil alanlarının arttığının da altını çizen yetkililer, yetişkinlerin de sosyalleşeceği bu parklarda spor ve yürüyüşlerini yapabileceklerini belirtti.

 

 “Vatandaşlarımız nefes alabilecek”

Esenyurt Belediyesi Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç yapmış oldukları çalışmalarla ilgili; “ Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak mahalle parklarımızın yapımına başladık ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu an İstiklâl Mahallesi’nde yapılan parkımızda bulunuyoruz. Bir yandan parkımızın çevre duvarları yapılırken diğer yandan içerik düzenlemeleri devam ediyor. Kısa bir süre sonra çalışmalarımız tamamlanmış olacak.  Projeyi tamamladığımızda ise Esenyurt’ta parkı olmayan mahalle kalmamış olacak.’’ dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.