ÇATALCA’DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Kültür 12.03.2024 - 14:38, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:38
 

ÇATALCA’DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Başkan Mesut Üner’in döneminde kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, kültür-sanat etkinlikleriyle de dünya şehri İstanbul’un etkinlikler ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca’da yaşamının huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Mesut Üner, bu sefer ilçe halkına kusursuz bir Ramazan programı sürprizi gerçekleştirdi.   11 Mart 2024 – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında Çatalca ilçesinde İ.T.O Ortaokulu arkası açık otoparkta gerçekleşecek Ramazan etkinliklerinde adeta yok, yok. Etkinlik alanına gelen Çatalca halkı, nostaljik bir Ramazan sokağı formatında hazırlanan etkinlik alanında, muhteşem etkinliklerle karşılandı. Çatalca halkı etkinlik alanında; yöresel ürün stantları, karagöz-hacivat, aşuk ile maşuk, meddah, bubble show, illüzyon show, semazen gösterileri, animasyon gösterileri, tiyatro gösterileri, tasavvuf dinletisi ve çocuk etkinlikleriyle Ramazan ayının coşkusunun yaşamaya başladı. Etkinlik alanında tüm bu etkinliklerin yanı sıra; Gökhan Sezen, Nursaç Doğanışık, Hamdiye Erol, Gülşah Sönmez, Sıtkı Aslanhan, Şennur Dinleyen ve Mehmet Şerif Aydın gibi sanatçılar sahne alacak. Etkinliklerin ilk gününde Ramazan etkinlik alanını ziyaret eden Başkan Mesut Üner’e 7’den 77’ye tüm Çatalca halkının gösterdiği samimi, ilgi ve alaka ise görülmeye değerdi. Başkan Mesut Üner, kendisine gösterilen yakın ilgi ve alaka sırasında oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.   11 Mart 2024 – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında Çatalca ilçesinde İ.T.O Ortaokulu arkası açık otoparkta gerçekleşecek Ramazan etkinliklerinin ilk günü sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayına girdiğimiz içinde bulunduğumuz şu günlerde, Çatalca halkımıza Ramazan sevinci, neşesi ve eğlencesi yaşatmak istedik. Çünkü kıymetli Çatalca halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Etkinlik alanımızda ilçe halkımızın aileleriyle birlikte büyük coşku yaşadığına şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Tüm Çatalca halkımızı etkinlik alanında görmek bizleri mutlu edecektir. Ramazan ayımız hayırlara vesile ve mübarek olsun.’’ dedi.
Başkan Mesut Üner’in döneminde kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, kültür-sanat etkinlikleriyle de dünya şehri İstanbul’un etkinlikler ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca’da yaşamının huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Mesut Üner, bu sefer ilçe halkına kusursuz bir Ramazan programı sürprizi gerçekleştirdi.

 

11 Mart 2024 – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında Çatalca ilçesinde İ.T.O Ortaokulu arkası açık otoparkta gerçekleşecek Ramazan etkinliklerinde adeta yok, yok. Etkinlik alanına gelen Çatalca halkı, nostaljik bir Ramazan sokağı formatında hazırlanan etkinlik alanında, muhteşem etkinliklerle karşılandı. Çatalca halkı etkinlik alanında; yöresel ürün stantları, karagöz-hacivat, aşuk ile maşuk, meddah, bubble show, illüzyon show, semazen gösterileri, animasyon gösterileri, tiyatro gösterileri, tasavvuf dinletisi ve çocuk etkinlikleriyle Ramazan ayının coşkusunun yaşamaya başladı. Etkinlik alanında tüm bu etkinliklerin yanı sıra; Gökhan Sezen, Nursaç Doğanışık, Hamdiye Erol, Gülşah Sönmez, Sıtkı Aslanhan, Şennur Dinleyen ve Mehmet Şerif Aydın gibi sanatçılar sahne alacak. Etkinliklerin ilk gününde Ramazan etkinlik alanını ziyaret eden Başkan Mesut Üner’e 7’den 77’ye tüm Çatalca halkının gösterdiği samimi, ilgi ve alaka ise görülmeye değerdi. Başkan Mesut Üner, kendisine gösterilen yakın ilgi ve alaka sırasında oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

 

11 Mart 2024 – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında Çatalca ilçesinde İ.T.O Ortaokulu arkası açık otoparkta gerçekleşecek Ramazan etkinliklerinin ilk günü sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’11 ayın sultanı rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayına girdiğimiz içinde bulunduğumuz şu günlerde, Çatalca halkımıza Ramazan sevinci, neşesi ve eğlencesi yaşatmak istedik. Çünkü kıymetli Çatalca halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Etkinlik alanımızda ilçe halkımızın aileleriyle birlikte büyük coşku yaşadığına şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Tüm Çatalca halkımızı etkinlik alanında görmek bizleri mutlu edecektir. Ramazan ayımız hayırlara vesile ve mübarek olsun.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.