KAYA'DAN CEMEVİNE ZİYARET

Siyaset 22.01.2024 - 18:42, Güncelleme: 22.01.2024 - 18:42
 

KAYA'DAN CEMEVİNE ZİYARET

AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarından Hüseyin Kaya'dan Gürpınar Cemevi Başkanı Ali Dalgın'a ziyaret.
AK Parti Beylikdüzü cephesinde Belediye Başkan Adayının belli olmasının ardından meclis üyesi aday adayları da saha çalışmalarına hız verdi. Bu saha çalışmaları içerisinde en çok dikkat çekeni ise AK Parti Aday Adayı Hüseyin Kaya'nın gerçekleştirdiği ziyaret oldu. Kaya, geçtiğimiz günlerde Gürpınar Cemevi'ne gerçekleştirdiği ziyaret ile Ak Parti ve kendisi adına destek istedi.  Kaya ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada Alevi kökenli bir aday olarak Cemevi ziyaretlerini çok önemsediğini belirtti ve "Yaklaşan yerel seçim süreci öncesi partim ve kendi adıma gerçekleştirdiğim ziyarette bizlere kapılarını açan ve bizleri nezaket içerisinde ağırlayan Cemevi başkanımız Ali Dalgın'a çok teşekkür ediyorum" dedi. Kaya gerçekleştirdiği ziyarette yerel, kültürel ve ülke gündemine dair verimli bir görüş alışverişinde bulunduklarını vurgularken   "Ali Dalgın Başkanın ziyaret esnasında söylediği 'Biz hiç kimsenin arka bahçesi değiliz' söylemi ile Cemevlerimizin bizler için birer ibadethane olduğunu ve hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını özellikle vurgulaması beni ayrıca mutlu etti. Bizlerin bu süreçte tek amacı Beylikdüzü'ne değer katmak, bunun için yola çıktık ve mücadelemiz sonuna kadar sürecek" açıklamasında bulundu.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarından Hüseyin Kaya'dan Gürpınar Cemevi Başkanı Ali Dalgın'a ziyaret.

AK Parti Beylikdüzü cephesinde Belediye Başkan Adayının belli olmasının ardından meclis üyesi aday adayları da saha çalışmalarına hız verdi. Bu saha çalışmaları içerisinde en çok dikkat çekeni ise AK Parti Aday Adayı Hüseyin Kaya'nın gerçekleştirdiği ziyaret oldu. Kaya, geçtiğimiz günlerde Gürpınar Cemevi'ne gerçekleştirdiği ziyaret ile Ak Parti ve kendisi adına destek istedi. 

Kaya ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada Alevi kökenli bir aday olarak Cemevi ziyaretlerini çok önemsediğini belirtti ve "Yaklaşan yerel seçim süreci öncesi partim ve kendi adıma gerçekleştirdiğim ziyarette bizlere kapılarını açan ve bizleri nezaket içerisinde ağırlayan Cemevi başkanımız Ali Dalgın'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaya gerçekleştirdiği ziyarette yerel, kültürel ve ülke gündemine dair verimli bir görüş alışverişinde bulunduklarını vurgularken   "Ali Dalgın Başkanın ziyaret esnasında söylediği 'Biz hiç kimsenin arka bahçesi değiliz' söylemi ile Cemevlerimizin bizler için birer ibadethane olduğunu ve hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını özellikle vurgulaması beni ayrıca mutlu etti. Bizlerin bu süreçte tek amacı Beylikdüzü'ne değer katmak, bunun için yola çıktık ve mücadelemiz sonuna kadar sürecek" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.