BAŞKAN ÇALIK SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Gündem 14.03.2024 - 15:39, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:39
 

BAŞKAN ÇALIK SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.
Sağlık çalışanlarının oldukça zorlu koşullarda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan, “Sağlık çalışanlarımızın yurt dışına gitmediği bir düzeni inşa etmek hepimizin boynunun borcu. İyi ki varsınız. Hakkınız asla ödenmez” dedi.   Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Başkan Çalık’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılım sağladı.    “Hakkınız asla ödenmez” Sağlık çalışanlarının oldukça zorlu koşullarda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan Mehmet Murat Çalık, “Sağlık çalışanlarımızın yurt dışına gitmediği bir düzeni inşa etmek hepimizin boynunun borcu. İyi ki varsınız. Hakkınız asla ödenmez. Emekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarının oldukça zorlu koşullarda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan, “Sağlık çalışanlarımızın yurt dışına gitmediği bir düzeni inşa etmek hepimizin boynunun borcu. İyi ki varsınız. Hakkınız asla ödenmez” dedi.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Başkan Çalık’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılım sağladı.

 

 “Hakkınız asla ödenmez”

Sağlık çalışanlarının oldukça zorlu koşullarda hizmet sunduklarını dile getiren Başkan Mehmet Murat Çalık, “Sağlık çalışanlarımızın yurt dışına gitmediği bir düzeni inşa etmek hepimizin boynunun borcu. İyi ki varsınız. Hakkınız asla ödenmez. Emekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.