TURAN TAŞKIN ÖZER, FACİANIN SORUMLULARINI BELGELERİYLE AÇIKLADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 15.02.2024 - 14:47, Güncelleme: 15.02.2024 - 15:39
 

TURAN TAŞKIN ÖZER, FACİANIN SORUMLULARINI BELGELERİYLE AÇIKLADI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Önce ÇED olumlu raporunu hazırladı, sonra şirketin yönetim kuruluna girdi.
CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Erzincan-İliç'teki maden faciasıyla ilgili şaşırtıcı bilgiler paylaştı. Felaketin sorumlularını tek tek belgelerle açıklayan Özer, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u birinci dereceden sorumlu tuttu. İşletmenin ÇED raporu aldığı dönemde ilgili şirkete olumlu ÇED raporu veren ismin ise daha sonrasında aynı şirketin yönetim kuruluna atandığını aktaran Özer, "Bu facia kesinlike bir kaza değildir. Kaza böyle olmaz. Bu göz göre göre insanların, maden işçilerinin ölüme gönderilmesidir." dedi.
Önce ÇED olumlu raporunu hazırladı, sonra şirketin yönetim kuruluna girdi.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Erzincan-İliç'teki maden faciasıyla ilgili şaşırtıcı bilgiler paylaştı. Felaketin sorumlularını tek tek belgelerle açıklayan Özer, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u birinci dereceden sorumlu tuttu.
İşletmenin ÇED raporu aldığı dönemde ilgili şirkete olumlu ÇED raporu veren ismin ise daha sonrasında aynı şirketin yönetim kuruluna atandığını aktaran Özer, "Bu facia kesinlike bir kaza değildir. Kaza böyle olmaz. Bu göz göre göre insanların, maden işçilerinin ölüme gönderilmesidir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.