BÜYÜKÇEKMECE'DE ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ

Spor 06.03.2024 - 10:24, Güncelleme: 06.03.2024 - 10:27
 

BÜYÜKÇEKMECE'DE ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ

Spor alanında pek çok başarılı projeye imza atan Büyükçekmece Belediyesi, ilçede toplam 24 spor tesisinde çocuklar ve yetişkinler için 22 dalda ücretsiz olarak spor eğitimi veriyor.
Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor Okulları’nda 4067 çocuk, 2956 yetişkin kursiyer, Kış Spor Okulları’nda 1668 çocuk, 4662 yetişkin kursiyer eğitim alıyor.   22 spor branşında ücretsiz eğitim veriliyor İstanbul’un sportif faaliyetler alanında en zengin ilçelerinden biri olan Büyükçekmece’de sporun her türlüsünü yapmak mümkün. 2015 yılında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları ile kurulan Spor Akademisi 9 yılda binlerce Büyükçekmeceliye ücretsiz spor hizmeti verdi. Spor Akademisi Okçuluk, Bisiklet ve Atletizm takımları onlarca madalya ve kupayı Büyükçekmece’ye getirirken, futbol altyapısında yetişen gençler Türkiye’nin önde gelen takımlarına transfer oldular. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi, Yaz Spor Okulları, Kış Spor Okulları ve Herkes İçin Spor eğitimleri ile 7’den 70’e tüm Büyükçekmecelilerin hizmetinde.   Profesyonel liglerde mücadele eden takımlar ilçenin gururu oldu Büyükçekmece Belediyesi, ilçede sporla buluşmayan çocuk ve yetişkin kalmaması için projeler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetişkinler için ilçede 12 farklı bölgede 7 branşta, çocuklar için ise 16 farklı bölgede 22 branşta ücretsiz spor eğitimi hizmeti veriyor. Alanında deneyimli spor antrenörleri eşliğinde çocuklar ve yetişkinler istedikleri branşta spor yapma imkanı bulurken, kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştiriyor. Futbol, voleybol ve basketbolda profesyonel liglerde mücadele eden Büyükçekmece’nin spor kulüpleri elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu oldu.   “Ulusal ve uluslararası bir çok başarımız var” Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Donanımlı, tam teşekküllü tesislerimiz,  uzman antrenörlerimiz, Spor Akademimiz ve Spor İşleri Müdürlüğümüz ile yediden yetmişe herkese hemen her dalda spor imkânı sunan bir belediyeyiz. Bizim tesislerimizde yetişen, hatta spora bizde başlayan şampiyonlarımız var. Bireysel olarak ve takım halinde dünya çapında sporcu yetiştiren bir kentiz. Ulusal ve uluslararası bir çok başarımız var. 2024 yılında da Büyükçekmece’de tam bir ‘Spor Yılı’ olacak” dedi. 
Spor alanında pek çok başarılı projeye imza atan Büyükçekmece Belediyesi, ilçede toplam 24 spor tesisinde çocuklar ve yetişkinler için 22 dalda ücretsiz olarak spor eğitimi veriyor.

Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor Okulları’nda 4067 çocuk, 2956 yetişkin kursiyer, Kış Spor Okulları’nda 1668 çocuk, 4662 yetişkin kursiyer eğitim alıyor.

 

22 spor branşında ücretsiz eğitim veriliyor

İstanbul’un sportif faaliyetler alanında en zengin ilçelerinden biri olan Büyükçekmece’de sporun her türlüsünü yapmak mümkün. 2015 yılında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları ile kurulan Spor Akademisi 9 yılda binlerce Büyükçekmeceliye ücretsiz spor hizmeti verdi. Spor Akademisi Okçuluk, Bisiklet ve Atletizm takımları onlarca madalya ve kupayı Büyükçekmece’ye getirirken, futbol altyapısında yetişen gençler Türkiye’nin önde gelen takımlarına transfer oldular. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi, Yaz Spor Okulları, Kış Spor Okulları ve Herkes İçin Spor eğitimleri ile 7’den 70’e tüm Büyükçekmecelilerin hizmetinde.

 

Profesyonel liglerde mücadele eden takımlar ilçenin gururu oldu

Büyükçekmece Belediyesi, ilçede sporla buluşmayan çocuk ve yetişkin kalmaması için projeler üretmeye hız kesmeden devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetişkinler için ilçede 12 farklı bölgede 7 branşta, çocuklar için ise 16 farklı bölgede 22 branşta ücretsiz spor eğitimi hizmeti veriyor. Alanında deneyimli spor antrenörleri eşliğinde çocuklar ve yetişkinler istedikleri branşta spor yapma imkanı bulurken, kendilerini hem zihinsel hem de bedensel olarak geliştiriyor. Futbol, voleybol ve basketbolda profesyonel liglerde mücadele eden Büyükçekmece’nin spor kulüpleri elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu oldu.

 

“Ulusal ve uluslararası bir çok başarımız var”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Donanımlı, tam teşekküllü tesislerimiz,  uzman antrenörlerimiz, Spor Akademimiz ve Spor İşleri Müdürlüğümüz ile yediden yetmişe herkese hemen her dalda spor imkânı sunan bir belediyeyiz. Bizim tesislerimizde yetişen, hatta spora bizde başlayan şampiyonlarımız var. Bireysel olarak ve takım halinde dünya çapında sporcu yetiştiren bir kentiz. Ulusal ve uluslararası bir çok başarımız var. 2024 yılında da Büyükçekmece’de tam bir ‘ Spor Yılı’ olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.