BAHRİCAN TIRAŞOĞLU: "VAZGEÇMEYECEĞİM TEK ŞEY; ÇALIŞMAK" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 29.01.2024 - 16:47, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:58
 

BAHRİCAN TIRAŞOĞLU: "VAZGEÇMEYECEĞİM TEK ŞEY; ÇALIŞMAK" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Demirtaş'ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Bahrican Tıraşoğlu seçim öncesi bir moral olması amacıyla kahvaltı organize etti.
CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Aday Adayı Bahrican Tıraşoğlu Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kahvaltılı programla dostlarını, sevenlerini ve örgüt emekçisi partilileri bir araya getirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen programda ilk olarak konuşan isim CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş'tı. Demirtaş konuşmasında İmamoğlu ve diğer başkan adaylarının zorlu bir yarışa girerek galip çıkacaklarını vurgularken, "Adaylarımız bütün sahalarda en az 6, 7 rakip adayla yarışacak. İşimiz kolay değil ama siyasette böyle şanslar vardır. 5, 6 rakipten aynı anda kurtulmayı yaşayacağız. Daha önce başardık, yine başaracağız." dedi. Demirtaş'ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Bahrican Tıraşoğlu seçim öncesi bir moral olması amacıyla kahvaltı organize ettiğini dile getirirken partililere ve sevenlerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Uzun yıllardır Beylikdüzü'nde yaşayıp Beylikdüzü'ne olan borcunu ödemek istediğini belirten Tıraşoğlu "Ülkemiz için, Beylikdüzü için emek verdik, vereceğiz. Çocukluğumun geçtiği Beylikdüzü sokaklarında şimdi kendi çocuklarımı büyütmek benim için çok kıymetli. Biz gençler Atatürk'ün izinde ilerlediğimiz sürece asla kaybolmayız. Kendi adıma sözümdür ki; yaşımın ve tecrübemin hakkını vererek, vazgeçmeyeceğim yegâne şey çalışmak olacak." dedi.
Demirtaş'ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Bahrican Tıraşoğlu seçim öncesi bir moral olması amacıyla kahvaltı organize etti.

CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Aday Adayı Bahrican Tıraşoğlu Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kahvaltılı programla dostlarını, sevenlerini ve örgüt emekçisi partilileri bir araya getirdi.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen programda ilk olarak konuşan isim CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş'tı. Demirtaş konuşmasında İmamoğlu ve diğer başkan adaylarının zorlu bir yarışa girerek galip çıkacaklarını vurgularken, "Adaylarımız bütün sahalarda en az 6, 7 rakip adayla yarışacak. İşimiz kolay değil ama siyasette böyle şanslar vardır. 5, 6 rakipten aynı anda kurtulmayı yaşayacağız. Daha önce başardık, yine başaracağız." dedi.

Demirtaş'ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Bahrican Tıraşoğlu seçim öncesi bir moral olması amacıyla kahvaltı organize ettiğini dile getirirken partililere ve sevenlerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Uzun yıllardır Beylikdüzü'nde yaşayıp Beylikdüzü'ne olan borcunu ödemek istediğini belirten Tıraşoğlu "Ülkemiz için, Beylikdüzü için emek verdik, vereceğiz. Çocukluğumun geçtiği Beylikdüzü sokaklarında şimdi kendi çocuklarımı büyütmek benim için çok kıymetli. Biz gençler Atatürk'ün izinde ilerlediğimiz sürece asla kaybolmayız. Kendi adıma sözümdür ki; yaşımın ve tecrübemin hakkını vererek, vazgeçmeyeceğim yegâne şey çalışmak olacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.