RAMAZAN BAYRAMI ÇATALCA'DA BAŞKA BİR GÜZEL

Yaşam 10.04.2024 - 19:35, Güncelleme: 16.04.2024 - 12:40
 

RAMAZAN BAYRAMI ÇATALCA'DA BAŞKA BİR GÜZEL

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Ramazan Bayramının ilk gününü ilçe halkıyla bayramlaşarak geçirdi. Bayram namazı için daha önceden verdiği sözü tutarak Aydınlar Mahallesine giden Başkan Erhan Güzel bayram namazı öncesi ve sonrasında mahalle sakinleriyle bayramlaştı. Başkan Erhan Güzel büyüklerini unutmadı Çatalca’da birlik ve beraberlik coşkusunun Ramazan Bayramı ile taçlandığı günde Belediye Başkanı Güzel’in ikinci durağı doğup büyüdüğü baba ocağı Elbasan Mahallesi oldu. Ailesi ve mahallelerle bayramlaşan Başkan Erhan Güzel, “Rahmet, bereket ve huzur dolu bir Ramazan ayını daha idrak ederek bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın olmazsa olmazı kıymetli büyüklerimizin ellerinden öpmek, çocuklarımızla bayram coşkusunu paylaşmaktır” sözleriyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladı. Maneviyatı yüksek duygularımız devam etmeli İlçe protokolü ve vatandaşlar resmi bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Erhan Güzel ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile bir araya geldi. Törende bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, sözlerine emniyet teşkilatının 179. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başladı. Huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarına gönülden teşekkürlerini sunan Başkan Erhan Güzel, gazilerimize şifa, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diledi. “Yüreklerimizi birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren, rahmet, bereket ve hoşgörü dolu bir Ramazan ayımızın daha sonuna geldik” sözleriyle devam ettiği konuşmasında, “Maneviyatı çok yüksek olan Ramazan ayımızı hep birlikte idrak ettik. Ramazan ayımız yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel ifade edildiği bir ay olarak birbirimizle sofralarımızı paylaştık. Ramazan ayındaki bu maneviyatı yüksek duyguların bundan sonraki 11 ayda da bir daha ki Ramazan ayına kadar da önce ilçemizde, sonra İstanbulumuzda ve ülkemizde ve tüm İslam Aleminde, aynı şekilde, aynı birlik beraberlik içerisinde devam etmesini diliyorum” ifadelerine yer veren Başkan Güzel ilçenin, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Erhan Güzel bayramı halkla geçirdi Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek bayramlaştı. İlyas Çokay Devlet Hastanesi’ne bayram ziyareti gerçekleştiren Başkan Güzel ve Kaymakam Ermiş burada sağlık çalışanları, hasta ve yakınları ile görüşerek bayramlarını kutladı, acil şifalar diledi. İlçenin huzur ve güvenliğini tesis eden polislerimizi görevleri başında ziyaret eden Başkan Erhan Güzel, emniyet güçlerimizin günlerini kutlayarak sağlıklı, mutlu bayramlar diledi. Başkan Erhan Güzel yoğun bayram programına Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaşarak devam ederken Polis Haftası nedeniyle Çatalca Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından koordine edilen lokma dağıtımına katılarak vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel Ramazan Bayramının ilk gününü ilçe halkıyla bayramlaşarak geçirdi.

Bayram namazı için daha önceden verdiği sözü tutarak Aydınlar Mahallesine giden Başkan Erhan Güzel bayram namazı öncesi ve sonrasında mahalle sakinleriyle bayramlaştı.

Başkan Erhan Güzel büyüklerini unutmadı

Çatalca’da birlik ve beraberlik coşkusunun Ramazan Bayramı ile taçlandığı günde Belediye Başkanı Güzel’in ikinci durağı doğup büyüdüğü baba ocağı Elbasan Mahallesi oldu. Ailesi ve mahallelerle bayramlaşan Başkan Erhan Güzel, “Rahmet, bereket ve huzur dolu bir Ramazan ayını daha idrak ederek bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın olmazsa olmazı kıymetli büyüklerimizin ellerinden öpmek, çocuklarımızla bayram coşkusunu paylaşmaktır” sözleriyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladı.

Maneviyatı yüksek duygularımız devam etmeli

İlçe protokolü ve vatandaşlar resmi bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Erhan Güzel ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile bir araya geldi.

Törende bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, sözlerine emniyet teşkilatının 179. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başladı. Huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarına gönülden teşekkürlerini sunan Başkan Erhan Güzel, gazilerimize şifa, şehit polislerimize Allah’tan rahmet diledi. “Yüreklerimizi birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren, rahmet, bereket ve hoşgörü dolu bir Ramazan ayımızın daha sonuna geldik” sözleriyle devam ettiği konuşmasında, “Maneviyatı çok yüksek olan Ramazan ayımızı hep birlikte idrak ettik. Ramazan ayımız yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel ifade edildiği bir ay olarak birbirimizle sofralarımızı paylaştık. Ramazan ayındaki bu maneviyatı yüksek duyguların bundan sonraki 11 ayda da bir daha ki Ramazan ayına kadar da önce ilçemizde, sonra İstanbulumuzda ve ülkemizde ve tüm İslam Aleminde, aynı şekilde, aynı birlik beraberlik içerisinde devam etmesini diliyorum” ifadelerine yer veren Başkan Güzel ilçenin, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Erhan Güzel bayramı halkla geçirdi

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek bayramlaştı. İlyas Çokay Devlet Hastanesi’ne bayram ziyareti gerçekleştiren Başkan Güzel ve Kaymakam Ermiş burada sağlık çalışanları, hasta ve yakınları ile görüşerek bayramlarını kutladı, acil şifalar diledi.

İlçenin huzur ve güvenliğini tesis eden polislerimizi görevleri başında ziyaret eden Başkan Erhan Güzel, emniyet güçlerimizin günlerini kutlayarak sağlıklı, mutlu bayramlar diledi.

Başkan Erhan Güzel yoğun bayram programına Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaşarak devam ederken Polis Haftası nedeniyle Çatalca Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından koordine edilen lokma dağıtımına katılarak vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.