EFENDİLER EVİNDE GALİP

Spor 21.01.2024 - 11:27, Güncelleme: 22.01.2024 - 19:22
 

EFENDİLER EVİNDE GALİP

TBL2'de mücadele eden ve bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Beylikdüzü temsilcisi sahasında Sertaş Basketbol Kulübü karşısında 76-73 ile sahadan galip ayrıldı.
Bu sezon lige ikide iki ile başlayan İstanbul Efendileri sonrasında çıktıkları 6 mücadelenin 4'ünde sahadan mağlup ayrıldı. Bu kez kendi sahasında Sertaş Basketbol Kulübü ile karşılaşan Efendiler maça tutuk başladı. Gerçekleştirdiği pek çok hücumdan eli boş dönen Efendiler ilk çeyreği 14-19 geride kapattı. İkinci çeyrekte de atış isabeti konusunda zorlanan Efendiler devre arasında soyunma odasına 28-40 ile 12 sayı geride girdi. İkinci yarı ile oyun kontrolünü eline alan Efendiler üçüncü çeyrekte ürettiği 23 sayı ile skoru iki sayıya kadar düşürdü. Kıran kırana geçen son çeyrekte ise rakibine karşı üstünlüğünü sürdüren Efendiler attığı 25 sayı ile sahadan 76-73 galip ayrılmayı bildi. Bu sonuçların ardından TBL2'de yer aldığı grupta 4. sıraya yükselirken, normal sezon öncesi play-off şansını sürdürüyor.
TBL2'de mücadele eden ve bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Beylikdüzü temsilcisi sahasında Sertaş Basketbol Kulübü karşısında 76-73 ile sahadan galip ayrıldı.

Bu sezon lige ikide iki ile başlayan İstanbul Efendileri sonrasında çıktıkları 6 mücadelenin 4'ünde sahadan mağlup ayrıldı. Bu kez kendi sahasında Sertaş Basketbol Kulübü ile karşılaşan Efendiler maça tutuk başladı.

Gerçekleştirdiği pek çok hücumdan eli boş dönen Efendiler ilk çeyreği 14-19 geride kapattı. İkinci çeyrekte de atış isabeti konusunda zorlanan Efendiler devre arasında soyunma odasına 28-40 ile 12 sayı geride girdi.

İkinci yarı ile oyun kontrolünü eline alan Efendiler üçüncü çeyrekte ürettiği 23 sayı ile skoru iki sayıya kadar düşürdü. Kıran kırana geçen son çeyrekte ise rakibine karşı üstünlüğünü sürdüren Efendiler attığı 25 sayı ile sahadan 76-73 galip ayrılmayı bildi.

Bu sonuçların ardından TBL2'de yer aldığı grupta 4. sıraya yükselirken, normal sezon öncesi play-off şansını sürdürüyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.