"BEYLİKDÜZÜ'NÜ BEYLİKDÜZÜ YAPAN ADAM" KİTABINI İMZALADI (VİDEO HABER)

Siyaset 29.12.2023 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2023 - 19:00
 

"BEYLİKDÜZÜ'NÜ BEYLİKDÜZÜ YAPAN ADAM" KİTABINI İMZALADI (VİDEO HABER)

Geçmişte Beylikdüzü'nde kurucu Belediye başkanlığı görevini yürüten Vehbi Orakçı sevenleri için kitabını imzaladı.
Geçmişte Beylikdüzü'nde kurucu Belediye başkanlığı görevini yürüten ve belediye başkanlığı döneminde ilçeye sayısız tesis ve donatı alanı kazandıran Vehbi Orakçı, adına yazılan "Beylikdüzü'nü Beylikdüzü Yapan Adam" kitabını Arev Vakfında düzenlediği etkinlikle katılımcılara imzaladı.   31 mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına müraacat eden Vehbi Orakçı'yı imza gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Orakçı yapmış olduğu konuşmada " Çalışkan, üretken ve hizmetkar yönetim anlayışımızı yeniden Beylikdüzü ile buluşturacağız" açıklamasında bulundu.                                              
Geçmişte Beylikdüzü'nde kurucu Belediye başkanlığı görevini yürüten Vehbi Orakçı sevenleri için kitabını imzaladı.

Geçmişte Beylikdüzü'nde kurucu Belediye başkanlığı görevini yürüten ve belediye başkanlığı döneminde ilçeye sayısız tesis ve donatı alanı kazandıran Vehbi Orakçı, adına yazılan "Beylikdüzü'nü Beylikdüzü Yapan Adam" kitabını Arev Vakfında düzenlediği etkinlikle katılımcılara imzaladı.

 

31 mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına müraacat eden Vehbi Orakçı'yı imza gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Orakçı yapmış olduğu konuşmada " Çalışkan, üretken ve hizmetkar yönetim anlayışımızı yeniden Beylikdüzü ile buluşturacağız" açıklamasında bulundu.                                              

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.