AKGÜN, SİNANOBA MUHTARLIK BİNASINI AÇTI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 28.02.2024 - 17:44, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:44
 

AKGÜN, SİNANOBA MUHTARLIK BİNASINI AÇTI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sinanoba Mahalle Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Büyükçekmece'de Sinanoba Mahallesi Muhtarlık binasının törenle açılışını yapan Akgün halka seslendi. Birbiri ardına muhtarlık binalarının açılışlarını gerçekleştiren Akgün, halkla buluşmalarında hükûmeti eleştirmekten de geri durmuyor. "Sadece yapacaklarımızı değil, var olanları korumak konusunda da bütün Büyükçekmece'ye, hepimize görevler düşüyor. Çünkü bu ülkede 'olamaz' dediklerimizin hepsi oldu. Biz okul açılışı gerçekleştirdiğimiz dönemde devletten bir yetkili bulamadık. Ekrem Başkan'la Gürpınar'da emniyet binası yapıldı. Anahtarı verecek bir bekçi arkadaşımızı bile bulamadık. Niye? 'Oraya gitmeyeceksiniz. Onlar bizden değil'. Bu zihniyet iktidarda çok fena şekilde vuruyor. Hiçbir aklı başında vatandaşımız buna prim vermez. Hiçbir aklı başında yurttaşımız 'Ey Hatay halkı, CHP'ye oy verdiniz. Hizmet geldi mi?' sözüne prim vermez." diyerek merkezî hükûmeti eleştirdi. Akgün'den sonra kısa bir konuşma yapan mevcut Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan kendisinin son dönemi olduğunu ve tekrar aday olmadığını söyledi. "Bu benim için hem açılış hem kapanış konuşması olacak. Sinanoba Muhtarlık binasını gider ayak açmış bulunuyoruz." diyerek görevine veda ettiğini duyurdu. Akgün ve Akkan'ın konuşmalarından sonra muhtarlık binasının açılışıyla program sona erdi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sinanoba Mahalle Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece'de Sinanoba Mahallesi Muhtarlık binasının törenle açılışını yapan Akgün halka seslendi. Birbiri ardına muhtarlık binalarının açılışlarını gerçekleştiren Akgün, halkla buluşmalarında hükûmeti eleştirmekten de geri durmuyor.
"Sadece yapacaklarımızı değil, var olanları korumak konusunda da bütün Büyükçekmece'ye, hepimize görevler düşüyor. Çünkü bu ülkede 'olamaz' dediklerimizin hepsi oldu. Biz okul açılışı gerçekleştirdiğimiz dönemde devletten bir yetkili bulamadık. Ekrem Başkan'la Gürpınar'da emniyet binası yapıldı. Anahtarı verecek bir bekçi arkadaşımızı bile bulamadık. Niye? 'Oraya gitmeyeceksiniz. Onlar bizden değil'. Bu zihniyet iktidarda çok fena şekilde vuruyor. Hiçbir aklı başında vatandaşımız buna prim vermez. Hiçbir aklı başında yurttaşımız 'Ey Hatay halkı, CHP'ye oy verdiniz. Hizmet geldi mi?' sözüne prim vermez." diyerek merkezî hükûmeti eleştirdi.
Akgün'den sonra kısa bir konuşma yapan mevcut Sinanoba Mahalle Muhtarı Zeynep Akkan kendisinin son dönemi olduğunu ve tekrar aday olmadığını söyledi. "Bu benim için hem açılış hem kapanış konuşması olacak. Sinanoba Muhtarlık binasını gider ayak açmış bulunuyoruz." diyerek görevine veda ettiğini duyurdu.
Akgün ve Akkan'ın konuşmalarından sonra muhtarlık binasının açılışıyla program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.