AKIN AİLESİNDEN ÇALIK'A DESTEK (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 04.03.2024 - 16:17, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:29
 

AKIN AİLESİNDEN ÇALIK'A DESTEK (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gürpınar Siteler Bölgesi, Akınlar Çay Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık yaptığı projelerden bahsetti.
Ferhat Akın ve Medeni Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe bölge halkından da yoğun katılım gözlendi. Başkan Çalık'tan önce kısa bir açılış konuşması yapan Ferhat Akın, "2014'te olduğu gibi yine olduğumuz yerdeyiz. Başkanın yanındayız, Ekrem Başkan'ın yanındayız. Yolu açık olsun, yolu aydın olsun. Onunla olmaktan onurluyuz, gururluyuz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim." sözleriyle mikrofonu Başkan Çalık'a devretti. Seçim öncesi yoğun bir süreç yaşadıklarını belirten Çalık, "Belediyemize ait, belediyemizin işleteceği bir sosyal tesis açacağız. Çocukların macera alanlarında oynayabileceği, gençlerin spor yapabileceği, yürüyüş yapabileceğiniz bir mekan. Kentsel dömüşümle ilgili nasıl bir süreçten geçtiğimize hepiniz şahitsiniz. Nasıl zorlukları aştık hepiniz şahitsiniz. Nasıl bu iş bir buçuk sene geciktirildi hepiniz şahitsiniz. Gürpınar 80. Yıl Parkı'nı da inşallah denize kadar ulaştıracağız. Beylikdüzü'nde yaşayan komşularımızın dertleriyle dertlenelim istiyoruz. Onların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirelim istiyoruz. Başka bir derdimiz yok." sözleriyle geçmiş dönemde yaşadıkları zorlukları nasıl aştıklarını ve yeni dönemde de vatandaştan destek istediklerini belirtti. Geçmiş dönemde yapılan birçok projeye değinen Çalık'ın konuşmasından sonra Akınlar Çay Bahçesi'nde Ferhat ve Medeni Akın'ın ev sahipliğindeki etkinlik sona erdi.
Gürpınar Siteler Bölgesi, Akınlar Çay Bahçesi'nde gerçekleşen etkinlikte Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık yaptığı projelerden bahsetti.

Ferhat Akın ve Medeni Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe bölge halkından da yoğun katılım gözlendi.
Başkan Çalık'tan önce kısa bir açılış konuşması yapan Ferhat Akın, "2014'te olduğu gibi yine olduğumuz yerdeyiz. Başkanın yanındayız, Ekrem Başkan'ın yanındayız. Yolu açık olsun, yolu aydın olsun. Onunla olmaktan onurluyuz, gururluyuz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim." sözleriyle mikrofonu Başkan Çalık'a devretti.
Seçim öncesi yoğun bir süreç yaşadıklarını belirten Çalık, "Belediyemize ait, belediyemizin işleteceği bir sosyal tesis açacağız. Çocukların macera alanlarında oynayabileceği, gençlerin spor yapabileceği, yürüyüş yapabileceğiniz bir mekan. Kentsel dömüşümle ilgili nasıl bir süreçten geçtiğimize hepiniz şahitsiniz. Nasıl zorlukları aştık hepiniz şahitsiniz. Nasıl bu iş bir buçuk sene geciktirildi hepiniz şahitsiniz. Gürpınar 80. Yıl Parkı'nı da inşallah denize kadar ulaştıracağız. Beylikdüzü'nde yaşayan komşularımızın dertleriyle dertlenelim istiyoruz. Onların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirelim istiyoruz. Başka bir derdimiz yok." sözleriyle geçmiş dönemde yaşadıkları zorlukları nasıl aştıklarını ve yeni dönemde de vatandaştan destek istediklerini belirtti.
Geçmiş dönemde yapılan birçok projeye değinen Çalık'ın konuşmasından sonra Akınlar Çay Bahçesi'nde Ferhat ve Medeni Akın'ın ev sahipliğindeki etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.