AKIN “LAFLA DEĞİL İCRAATLA VARIZ”

Siyaset 19.03.2024 - 15:05, Güncelleme: 19.03.2024 - 15:05
 

AKIN “LAFLA DEĞİL İCRAATLA VARIZ”

Geçtiğimiz günlerde Gürpınar Akınlar Aile Çay bahçesinde gerçekleştirdikleri etkinlikle Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’a destek Akın ailesi bu kez Başkan Çalık için sahaya indi.
Erzurum Tekman'lı kalabalık bir aile olan Akın ailesi geçtiğimiz hafta soğuk hava koşullarına rağmen yoğun katılımlı bir program gerçekleştirerek Başkan Mehmet Murat Çalık’ı ağırladılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen etkinlikte ilçede hayata geçirmiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın desteklenmesi gerektiği konusunda Akın Ailesi fikir birliği oluşturdu.  Program sonrası çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Akın Ailesi büyüklerinden Medeni Akın Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık adına hazırlanan proje hizmet kitapçıklarını tanıdıklarına, dostlarına, komşularına dağıtarak işe koyuldu. Bu çalışmalar esnasında kısa bir açıklama yapan Medeni Akın “lafta değil icraatta varız” açıklamasında bulundu ve ekledi “Belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık ve onun öncesinde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne değer katacak önemli projelere imza attı. Bizlerde aile fertlerimiz ile beraber uzun yıllardır Gürpınar’da yaşayan kişiler olarak bu yapılanları görüyoruz. Bu yapılanları görmeyen veya bilmeyenlerin de görebilmesi adına bu kez bölgemizde bulunan vatandaşlara belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın yapmış olduğu anlatan kitapçıkları dağıtarak desteğimizi sürdürüyoruz. Ben inanıyorum ki seçimleri kazanması durumunda Sayın Mehmet Murat Çalık bu ilçeye faydalı daha çok sayıda projeye ve hizmete imza atacaktır” dedi.  
Geçtiğimiz günlerde Gürpınar Akınlar Aile Çay bahçesinde gerçekleştirdikleri etkinlikle Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’a destek Akın ailesi bu kez Başkan Çalık için sahaya indi.

Erzurum Tekman'lı kalabalık bir aile olan Akın ailesi geçtiğimiz hafta soğuk hava koşullarına rağmen yoğun katılımlı bir program gerçekleştirerek Başkan Mehmet Murat Çalık’ı ağırladılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen etkinlikte ilçede hayata geçirmiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın desteklenmesi gerektiği konusunda Akın Ailesi fikir birliği oluşturdu. 

Program sonrası çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Akın Ailesi büyüklerinden Medeni Akın Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık adına hazırlanan proje hizmet kitapçıklarını tanıdıklarına, dostlarına, komşularına dağıtarak işe koyuldu. Bu çalışmalar esnasında kısa bir açıklama yapan Medeni Akın “lafta değil icraatta varız” açıklamasında bulundu ve ekledi “Belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık ve onun öncesinde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne değer katacak önemli projelere imza attı. Bizlerde aile fertlerimiz ile beraber uzun yıllardır Gürpınar’da yaşayan kişiler olarak bu yapılanları görüyoruz. Bu yapılanları görmeyen veya bilmeyenlerin de görebilmesi adına bu kez bölgemizde bulunan vatandaşlara belediye başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın yapmış olduğu anlatan kitapçıkları dağıtarak desteğimizi sürdürüyoruz. Ben inanıyorum ki seçimleri kazanması durumunda Sayın Mehmet Murat Çalık bu ilçeye faydalı daha çok sayıda projeye ve hizmete imza atacaktır” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.