AKKİRMAN: "B.ÇEKMECE TARIMIN VE TURİZMİN BAŞKENTİ OLACAK" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 29.01.2024 - 18:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 18:55
 

AKKİRMAN: "B.ÇEKMECE TARIMIN VE TURİZMİN BAŞKENTİ OLACAK" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İyi Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Akkirman Büyükçekmece'de basın mensupları ile bir araya geldi.
Seçimi kazandıkları takdirde gerçekleştirecekleri projeleri açıklayan Akkirman Büyükçekmece'nin başlıca sorunlarını da sıraladı. Konuşmasına özgeçmişini anlatarak başlayan Akkirman Atatürk'ün memleketi Manastır kökenli olması ile gurur duyduğunu belirtti. Küçüklüğünden beri Büyükçekmece'yle içli dışlı olduğunu söyleyen Akkirman, Büyükçekmece'ye olan sevgisinin her zaman üst düzeyde olduğunu da sözlerine ekledi. En büyük hedeflerinden birinin "Büyükçekmece'yi tarımın ve turizmin tekrar başkenti yapmak" olduğunu vurgulayan Akkirman, geçmiş deneyimleri ve insan kaynağı sayesinde, yabancı yatırımcıların da desteği ile hem sportif, hem kültürel hem de ticari anlamda Büyükçekmece'yi çok daha ileriye taşıyacağına inandığını dile getirdi.
İyi Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Akkirman Büyükçekmece'de basın mensupları ile bir araya geldi.

Seçimi kazandıkları takdirde gerçekleştirecekleri projeleri açıklayan Akkirman Büyükçekmece'nin başlıca sorunlarını da sıraladı.

Konuşmasına özgeçmişini anlatarak başlayan Akkirman Atatürk'ün memleketi Manastır kökenli olması ile gurur duyduğunu belirtti. Küçüklüğünden beri Büyükçekmece'yle içli dışlı olduğunu söyleyen Akkirman, Büyükçekmece'ye olan sevgisinin her zaman üst düzeyde olduğunu da sözlerine ekledi.
En büyük hedeflerinden birinin "Büyükçekmece'yi tarımın ve turizmin tekrar başkenti yapmak" olduğunu vurgulayan Akkirman, geçmiş deneyimleri ve insan kaynağı sayesinde, yabancı yatırımcıların da desteği ile hem sportif, hem kültürel hem de ticari anlamda Büyükçekmece'yi çok daha ileriye taşıyacağına inandığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.