RECEP EROL, BÜYÜKÇEKMECE TEŞKİLAT VEFA BULUŞMASINDA (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 12.02.2024 - 14:10, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:10
 

RECEP EROL, BÜYÜKÇEKMECE TEŞKİLAT VEFA BULUŞMASINDA (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

AK Parti Büyükçekmece'de Teşkilat Vefa Buluşması organize etti.
Yerel seçimlere kalan süre azalırken AK Parti Büyükçekmece Teşkilatı da seçim hazırlıklarına hız verdi. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol'un da konuşma yaptığı etkinlikte çok sayıda AK Partili bir araya geldi. Seçimi kesinlikle kazanmak istediklerini ve seçim sonrası icraatler için hazır olduklarını dile getiren Erol, "1994 yılından beri kesintisiz olarak İstanbul'a hizmet verdik. Bu dönem 5 yıllık bir kesintiye uğradı. İstanbullu da gördü, bizler de gördük neler olduğunu. 5 yıl boyunca İstanbul'umuzda yapılan hiçbir şey yoksa, müsebbibi orada. İstanbul'un AK Parti'ye ihtiyacı var." diyerek İmamoğlu ve CHP'ye de göndermede bulundu.
AK Parti Büyükçekmece'de Teşkilat Vefa Buluşması organize etti.

Yerel seçimlere kalan süre azalırken AK Parti Büyükçekmece Teşkilatı da seçim hazırlıklarına hız verdi. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol'un da konuşma yaptığı etkinlikte çok sayıda AK Partili bir araya geldi.
Seçimi kesinlikle kazanmak istediklerini ve seçim sonrası icraatler için hazır olduklarını dile getiren Erol, "1994 yılından beri kesintisiz olarak İstanbul'a hizmet verdik. Bu dönem 5 yıllık bir kesintiye uğradı. İstanbullu da gördü, bizler de gördük neler olduğunu. 5 yıl boyunca İstanbul'umuzda yapılan hiçbir şey yoksa, müsebbibi orada. İstanbul'un AK Parti'ye ihtiyacı var." diyerek İmamoğlu ve CHP'ye de göndermede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.