BAŞKAN BOZKURT MİLLÎ MÜCADELE’NİN BAŞLADIĞI TOPRAKLARDA

Siyaset 28.04.2023 - 12:58, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BAŞKAN BOZKURT MİLLÎ MÜCADELE’NİN BAŞLADIĞI TOPRAKLARDA

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim kampanyası kapsamında Samsun ve Sinop’ta temaslarda bulundu.
Genel seçim öncesi çıktığı seçim kampanyası turuna devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Samsun ve Sinop’ta temaslarda bulundu.   Turun sekizinci gününde, ilk olarak Millî Mücadele'nin başladığı Samsun’a giden Başkan Bozkurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP Havza İlçe Örgütü ile birlikte Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti. Müze ziyaretinin ardından Samsun’un Havza ilçesinde Millet İttifakı’nın temsilcileri, milletvekili adayları, bölge temsilcileri ve vatandaşlar ile buluşan Bozkurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile beraber Havza İlçe Başkanlığı'na giderek seçim süreci hakkında konuştu.   Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri de yapan Başkan Bozkurt, umutlu yarınlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Samsun’da son olarak Millet İttifakı’nın bileşenlerinden İYİ Parti ve Saadet Partisi Havza seçim ofisini ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, daha sonra Sinop’a geçti.   Sinop durağanda ilk olarak CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Milletvekili adayı Dr. Şevket Tarkan ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ile birlikte esnaf ziyareti yapan Başkan Bozkurt, sorunları ve talepleri dinledi. Bozkurt, akşam da düzenlenen bir yemekte Sinoplularla buluşarak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile kurulacak olan "Yeni Türkiye Düzeni" hakkında konuştu ve seçim turunun sekizinci gününü de dayanışmayla noktaladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim kampanyası kapsamında Samsun ve Sinop’ta temaslarda bulundu.

Genel seçim öncesi çıktığı seçim kampanyası turuna devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Samsun ve Sinop’ta temaslarda bulundu.  

Turun sekizinci gününde, ilk olarak Millî Mücadele'nin başladığı Samsun’a giden Başkan Bozkurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP Havza İlçe Örgütü ile birlikte Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti. Müze ziyaretinin ardından Samsun’un Havza ilçesinde Millet İttifakı’nın temsilcileri, milletvekili adayları, bölge temsilcileri ve vatandaşlar ile buluşan Bozkurt, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile beraber Havza İlçe Başkanlığı'na giderek seçim süreci hakkında konuştu.  

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri de yapan Başkan Bozkurt, umutlu yarınlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Samsun’da son olarak Millet İttifakı’nın bileşenlerinden İYİ Parti ve Saadet Partisi Havza seçim ofisini ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, daha sonra Sinop’a geçti.  

Sinop durağanda ilk olarak CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Milletvekili adayı Dr. Şevket Tarkan ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ile birlikte esnaf ziyareti yapan Başkan Bozkurt, sorunları ve talepleri dinledi. Bozkurt, akşam da düzenlenen bir yemekte Sinoplularla buluşarak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile kurulacak olan "Yeni Türkiye Düzeni" hakkında konuştu ve seçim turunun sekizinci gününü de dayanışmayla noktaladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.