BAŞKAN BOZKURT ORDU’DA EMEKÇİLERLE BULUŞTU

Siyaset 27.04.2023 - 13:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BAŞKAN BOZKURT ORDU’DA EMEKÇİLERLE BULUŞTU

Genel seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerine devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un Karadeniz’deki ikinci durağı Ordu oldu.
Başkan Bozkurt, işçilerle bir araya gelerek, onların yaşadığı sıkıntıları dinledi ve bu sıkıntılara dair geliştirdikleri çözüm yollarını anlattı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesi şehir şehir dolaşarak partisine destek sağlamaya devam ediyor. Seçim turunun yedinci gününde Ordu’yu ziyaret eden Başkan Bozkurt ilk olarak CHP Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, Millet İttifakı’nın il ve ilçe temsilcileri, milletvekili adayları ve vatandaşlarla buluşarak bölgeye dair fikir alışverişinde bulundu. Ordu’da ziyaretlerine devam eden Bozkurt, ülkeye değer katan işçilerle bir araya geldi, onların sıkıntılarını dinledi ve bu sıkıntılara geliştirdikleri çözümleri anlattı. Bölgeyi karış karış gezen Başkan Bozkurt, esnaflarla birlikte ülkenin ekonomik koşullarını değerlendirerek, daha aydınlık yarınların sözünü verdi. Seçim turunun devamında CHP Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bozkurt, katıldığı akşam yemeğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Millet İttifakı’nın il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları ve Ordulularla bir araya gelerek dayanışma örneği sergiledi.
Genel seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerine devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un Karadeniz’deki ikinci durağı Ordu oldu.

Başkan Bozkurt, işçilerle bir araya gelerek, onların yaşadığı sıkıntıları dinledi ve bu sıkıntılara dair geliştirdikleri çözüm yollarını anlattı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesi şehir şehir dolaşarak partisine destek sağlamaya devam ediyor. Seçim turunun yedinci gününde Ordu’yu ziyaret eden Başkan Bozkurt ilk olarak CHP Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, Millet İttifakı’nın il ve ilçe temsilcileri, milletvekili adayları ve vatandaşlarla buluşarak bölgeye dair fikir alışverişinde bulundu. Ordu’da ziyaretlerine devam eden Bozkurt, ülkeye değer katan işçilerle bir araya geldi, onların sıkıntılarını dinledi ve bu sıkıntılara geliştirdikleri çözümleri anlattı. Bölgeyi karış karış gezen Başkan Bozkurt, esnaflarla birlikte ülkenin ekonomik koşullarını değerlendirerek, daha aydınlık yarınların sözünü verdi. Seçim turunun devamında CHP Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bozkurt, katıldığı akşam yemeğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Millet İttifakı’nın il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları ve Ordulularla bir araya gelerek dayanışma örneği sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.