BEYLİKDÜZÜ, ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yaşam 07.05.2023 - 11:13, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BEYLİKDÜZÜ, ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Beylikdüzü Komşuları Derneği (Beykomder) Yaşam Vadisi 2. Etapta gerçekleştirdiği etkinlik ile çocuklara adeta şenlik tadında bir gün yaşattı.
Gerçekleşen etkinlikte palyaço gösterileri ve çocuklar için hazırlanmış eğlence alanları ile etkinliğe katılan çocukları adeta mest etti.  Beykomder yeni dernek yerinde ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Başkan Osman Tezemir'in önderliğinde Beylikdüzü'nün aktif ve özveri ile çalışan derneklerinden olan Beykomder yapmış olduğu etkinlik ile yaşam vadisine gelen ve etkinliğe dahil olan vatandaşlardan da tam not aldı. Çocuklar için her ayrıntıyı düşünen dernek yönetimi  boyama ve zihin gelişimine katkı sağlayan etkinlikler ile Yaşam Vadisine gelen çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.  Orakçı" BEYKOMDER, Beylikdüzü kültürüne oluşturmaya çalışıyor" Etkinliğe geçmiş dönem Beylikdüzü belediye başkanı Vehbi Orakçı, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağlarken, etkinlikte kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı Beykomderin çalışmaları için övgü dolu sözler sarf etti. Orakçı "Beykomder Beylikdüzümüzün farklı renklerini, kültürlerini, yaşam standartlarını aynı potada eriten ve Beylikdüzü kültürünü oluşturmaya çalışan aktif bir STK. Bugünde burada Beylikdüzülü çocuklarımız için güzel bir etkinlikler hazırlamışlar. Beylikdüzünde güzel dostluklar kurulmasını sağlayan güzel etkinlikler gerçekleştiren Beykomder'in başkanı Osman Tezemir'e ve yönetimindeki arkadaşların tamamına ilçemize katkı sağlayan bu ve benzeri etkinliklere imza attıkları için tebrik ediyorum" diye konuştu.  Tezemir "Tabela derneklerine örnek oluyoruz" Etkinliğe dair düşüncelerini aktaran dernek başkanı Osman Tezemir ise "Beylikdüzü'nde son zamanlarda gerçektirdigimiz etkinlikler ile bölgedeki aktif olduğu iddia edilen birçok tabela derneğine örnek olduk. Bu kentte yaşayan kadın, erkek, çocuk hatta patili dostlarımızı dahi unutmadan bugüne kadar pekçok etkinliğe imza attık. Bugün burada çocuk şenliği olarak planladığımız etkinlikler ile yüzlerce çocuğumuza eğlenceli bir gün yaşattık. Bundan sonra da benzeri etkinliklerimiz artarak devam edecek. Beylikdüzüne ve bu kentin insanlarına yakışır aktif ve sosyal bir dernek olamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.                                                                                      
Beylikdüzü Komşuları Derneği (Beykomder) Yaşam Vadisi 2. Etapta gerçekleştirdiği etkinlik ile çocuklara adeta şenlik tadında bir gün yaşattı.

Gerçekleşen etkinlikte palyaço gösterileri ve çocuklar için hazırlanmış eğlence alanları ile etkinliğe katılan çocukları adeta mest etti. 

Beykomder yeni dernek yerinde ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Başkan Osman Tezemir'in önderliğinde Beylikdüzü'nün aktif ve özveri ile çalışan derneklerinden olan Beykomder yapmış olduğu etkinlik ile yaşam vadisine gelen ve etkinliğe dahil olan vatandaşlardan da tam not aldı. Çocuklar için her ayrıntıyı düşünen dernek yönetimi  boyama ve zihin gelişimine katkı sağlayan etkinlikler ile Yaşam Vadisine gelen çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. 

Orakçı" BEYKOMDER, Beylikdüzü kültürüne oluşturmaya çalışıyor"

Etkinliğe geçmiş dönem Beylikdüzü belediye başkanı Vehbi Orakçı, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağlarken, etkinlikte kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı Beykomderin çalışmaları için övgü dolu sözler sarf etti. Orakçı "Beykomder Beylikdüzümüzün farklı renklerini, kültürlerini, yaşam standartlarını aynı potada eriten ve Beylikdüzü kültürünü oluşturmaya çalışan aktif bir STK. Bugünde burada Beylikdüzülü çocuklarımız için güzel bir etkinlikler hazırlamışlar. Beylikdüzünde güzel dostluklar kurulmasını sağlayan güzel etkinlikler gerçekleştiren Beykomder'in başkanı Osman Tezemir'e ve yönetimindeki arkadaşların tamamına ilçemize katkı sağlayan bu ve benzeri etkinliklere imza attıkları için tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Tezemir "Tabela derneklerine örnek oluyoruz"

Etkinliğe dair düşüncelerini aktaran dernek başkanı Osman Tezemir ise "Beylikdüzü'nde son zamanlarda gerçektirdigimiz etkinlikler ile bölgedeki aktif olduğu iddia edilen birçok tabela derneğine örnek olduk. Bu kentte yaşayan kadın, erkek, çocuk hatta patili dostlarımızı dahi unutmadan bugüne kadar pekçok etkinliğe imza attık. Bugün burada çocuk şenliği olarak planladığımız etkinlikler ile yüzlerce çocuğumuza eğlenceli bir gün yaşattık. Bundan sonra da benzeri etkinliklerimiz artarak devam edecek. Beylikdüzüne ve bu kentin insanlarına yakışır aktif ve sosyal bir dernek olamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.