BEYLİKDÜZÜ EVİNDE GALİP

Spor 09.02.2024 - 18:51, Güncelleme: 09.02.2024 - 18:58
 

BEYLİKDÜZÜ EVİNDE GALİP

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan dolu bir hafta geride kaldı.
Bu haftanın en önemli maçlarından biri Beylikdüzü Spor ve Beykoz İshaklı arasında oynandı. Maça 35 puanla lider giren Beykoz İshaklı, 32 puanlı Beylikdüzü Spor'a konuk oldu. İlk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ikinci yarısı da heyecanlı anlara sahne oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın da tribünlerden takip ettiği maçın ikinci yarısında Beykoz İshaklı'nın bulduğu tek gole 2 gol daha atarak karşılık veren Beylikdüzü Spor Kulübü, 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu galibiyetle birlikte Beylikdüzü Spor puanını 35'e yükseltirken, Beykoz İshaklı ise 35 puanda kaldı.
Bölgesel Amatör Lig'de heyecan dolu bir hafta geride kaldı.

Bu haftanın en önemli maçlarından biri Beylikdüzü Spor ve Beykoz İshaklı arasında oynandı. Maça 35 puanla lider giren Beykoz İshaklı, 32 puanlı Beylikdüzü Spor'a konuk oldu.


İlk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ikinci yarısı da heyecanlı anlara sahne oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın da tribünlerden takip ettiği maçın ikinci yarısında Beykoz İshaklı'nın bulduğu tek gole 2 gol daha atarak karşılık veren Beylikdüzü Spor Kulübü, 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.


Bu galibiyetle birlikte Beylikdüzü Spor puanını 35'e yükseltirken, Beykoz İshaklı ise 35 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.