BEYLİKDÜZÜ'NDE HER MAHALLEYE BİR KREŞ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Eğitim 08.03.2024 - 16:42, Güncelleme: 08.03.2024 - 16:42
 

BEYLİKDÜZÜ'NDE HER MAHALLEYE BİR KREŞ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü'nde 5 kreş ve 2 anne-çocuk merkezi açılış töreni gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın açılışını gerçekleştirdiği törende, bu tesislerin hayata geçirilmesini sağlayan bağışçılara da teşekkür plaketleri verildi.
"Bu yapıların açılışı için 8 Mart'tan daha anlamlı bir gün olması mümkün değil. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. 'Emekçi' diyorum çünkü ben emekçi olmayan hiçbir kadın görmedim. Emekleriyle dünyamızı güzelleştirmeyen bir kadın görmedim. Benim gözümde tüm kadınklar emekçidir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun kıymetli kadınlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükseltilmeye layıksın'. Kadınların, gençlerin ve çocukların hayatına dokunduk. Söz verdiğimizden fazlasını yaptık. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Ancak bunun yeterli olmadığını da biliyoruz. Son 5 yılda belediyemizde çalışan kadın personel sayımızdaki artış yüzde kırk beş. Çok iyi biliyorum ki kadınların çalışması; hane gelirinin artması ve çocukların sağlıklı büyümesi için temel şarttır. Ekrem Başkan'ımıza da buradan bir teşekkür göndermek istiyorum. Kreşlerimizin 3 tanesi belki de İBB tarihinde Beylikdüzü bölgesine yapılan ilk yatırımlardır. Beylikdüzü ilk kez 2019'dan sonran büyükşehir hizmetleriyle tanıştı." açıklamasında bulunan Çalık hem 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün öneminden hem de Beylikdüzü'nde hayata geçirdikleri kreş ve anne-çocuk merkezlerinden bahsetti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın konuşmasından sonra bağışçılara plaketlerinin teslim edilmesi ve sembolik kurdele kesimiyle tören sona erdi.  
Beylikdüzü'nde 5 kreş ve 2 anne-çocuk merkezi açılış töreni gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın açılışını gerçekleştirdiği törende, bu tesislerin hayata geçirilmesini sağlayan bağışçılara da teşekkür plaketleri verildi.

"Bu yapıların açılışı için 8 Mart'tan daha anlamlı bir gün olması mümkün değil. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. 'Emekçi' diyorum çünkü ben emekçi olmayan hiçbir kadın görmedim. Emekleriyle dünyamızı güzelleştirmeyen bir kadın görmedim. Benim gözümde tüm kadınklar emekçidir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun kıymetli kadınlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükseltilmeye layıksın'. Kadınların, gençlerin ve çocukların hayatına dokunduk. Söz verdiğimizden fazlasını yaptık. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Ancak bunun yeterli olmadığını da biliyoruz. Son 5 yılda belediyemizde çalışan kadın personel sayımızdaki artış yüzde kırk beş. Çok iyi biliyorum ki kadınların çalışması; hane gelirinin artması ve çocukların sağlıklı büyümesi için temel şarttır. Ekrem Başkan'ımıza da buradan bir teşekkür göndermek istiyorum. Kreşlerimizin 3 tanesi belki de İBB tarihinde Beylikdüzü bölgesine yapılan ilk yatırımlardır. Beylikdüzü ilk kez 2019'dan sonran büyükşehir hizmetleriyle tanıştı." açıklamasında bulunan Çalık hem 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün öneminden hem de Beylikdüzü'nde hayata geçirdikleri kreş ve anne- çocuk merkezlerinden bahsetti.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın konuşmasından sonra bağışçılara plaketlerinin teslim edilmesi ve sembolik kurdele kesimiyle tören sona erdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.