BU BAŞVURU REKOR OLDU(VİDEOLU HABER)

Siyaset 24.11.2023 - 18:12, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BU BAŞVURU REKOR OLDU(VİDEOLU HABER)

6 dönem Büyükçekmece'de belediye başkanlığı yapan Hasan Akgün yeni bir rekora imza atarak 7. kez belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi seçim takvimini açıklanmasının ardından adaylar tek tek müracaatlarını gerçekleştirmek için ilçe başkanlıklarına ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler kapsamında 6 dönemdir Büyükçekmece'de Belediye Başkanlığı yapan Dr.Hasan Akgün yeni bir rekora imza atarak 7. kez belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu. CHP Büyükçekmece İlçe binasına geldiğinde destekçileri tarafından kırmızı karanfiller ile karşılanan Akgün, sloganlar eşliğinde İlçe Başkanlığına adaylık müracatını gerçekleştirdi.   7. kez Büyükçekmeceyi yönetmek için müracaatta bulunan Akgün kendisini Büyükçekmece ailesine, Büyükçekmece ailesini de Allah'a emanet ettiğini söyledi.   Akgün özellikle müracaat için 24 Kasım tarihini seçtiğini belirtirken "Bugünün hepimizi yetiştiren öğretmenlerimizin günü, adaylık için özellikle böyle anlamlı bir günü tercih ettim. Demokrasi bayrağını bugüne kadar yükseklere taşıdık daha da yükseklere çıkartmak için elimden gelenin en fazlasını Büyükçekmece ailem için yapacağının sözünü sizlerin huzurunda birkez daha veriyorum" değerlendirmesinde bulundu.   Büyükçekmece'yi Avrupa kriterlerine yaklaştırdık. Avrupa standartlarına getirdik. Çok özelliği olan bir şehir. Bundan sonra da Büyükçekmece'de daha büyük mega projelerimizi yapmaya devam edeceğiz.   Akgün ayrıca Büyükçekmece için yapmış olduğu çalışmaları hatırlatarak büyükçekmece'nin standartlarını taşıdığı noktaya şu sözlerle anlattı. Akgün "Büyükçekmece'yi Avrupa kriterlerine yaklaştırdık. Avrupa standartlarına getirdik. Çok özelliği olan bir şehir. Bundan sonra da Büyükçekmece'de daha büyük mega projelerimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                   
6 dönem Büyükçekmece'de belediye başkanlığı yapan Hasan Akgün yeni bir rekora imza atarak 7. kez belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi seçim takvimini açıklanmasının ardından adaylar tek tek müracaatlarını gerçekleştirmek için ilçe başkanlıklarına ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler kapsamında 6 dönemdir Büyükçekmece'de Belediye Başkanlığı yapan Dr.Hasan Akgün yeni bir rekora imza atarak 7. kez belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulundu.
CHP Büyükçekmece İlçe binasına geldiğinde destekçileri tarafından kırmızı karanfiller ile karşılanan Akgün, sloganlar eşliğinde İlçe Başkanlığına adaylık müracatını gerçekleştirdi.
 
7. kez Büyükçekmeceyi yönetmek için müracaatta bulunan Akgün kendisini Büyükçekmece ailesine, Büyükçekmece ailesini de Allah'a emanet ettiğini söyledi.
 
Akgün özellikle müracaat için 24 Kasım tarihini seçtiğini belirtirken "Bugünün hepimizi yetiştiren öğretmenlerimizin günü, adaylık için özellikle böyle anlamlı bir günü tercih ettim. Demokrasi bayrağını bugüne kadar yükseklere taşıdık daha da yükseklere çıkartmak için elimden gelenin en fazlasını Büyükçekmece ailem için yapacağının sözünü sizlerin huzurunda birkez daha veriyorum" değerlendirmesinde bulundu.
 
Büyükçekmece'yi Avrupa kriterlerine yaklaştırdık. Avrupa standartlarına getirdik. Çok özelliği olan bir şehir. Bundan sonra da Büyükçekmece'de daha büyük mega projelerimizi yapmaya devam edeceğiz.
 
Akgün ayrıca Büyükçekmece için yapmış olduğu çalışmaları hatırlatarak büyükçekmece'nin standartlarını taşıdığı noktaya şu sözlerle anlattı. Akgün "Büyükçekmece'yi Avrupa kriterlerine yaklaştırdık. Avrupa standartlarına getirdik. Çok özelliği olan bir şehir. Bundan sonra da Büyükçekmece'de daha büyük mega projelerimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.