BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN 2024 PROJELERİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 02.03.2024 - 18:55, Güncelleme: 02.03.2024 - 18:55
 

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKGÜN 2024 PROJELERİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimde CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hasan Akgün'ün seçim projeleri lansman toplantısı düzenlendi.
Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi ve çok sayıda partili katıldı. Programa eşlik edemeyen Genel Başkan Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Karabat ve Akgün üzerinden selamlarını gönderdi. Etkinlikle söz alan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, "Bu seçim sıradan bir yerel seçim değil. Kanunsuzluklara, hukuksuzluklara karşı mücadele vereceğimiz bir seçimdir" diyerek hükumeti hedef alan bir konuşma yaptı. Büyükçekmece'nin diğer ilçelerden çok daha farklı bir kent olduğunu vurgulayan Karabat, "Başka bir ilçe var mıdır ki binalara baktığınızda kiremitlerini göresiniz? Başka bir kent var mıdır ki başınızı kaldırdığınızda rahatça göğü  görebilesiniz? Büyükçekmece çarpık kentleşmeye maruz kalmadan genişliyor. Bu Büyükçekmece'yi yaratan, buna katkı sunanlara, Başkan Hasan Akgün'e teşekkür ediyorum" dedi. Karabat'tan sonra sahne Dr. Hasan Akgün'ündü. Yaptığı ve yapacağı projeleri anlatan Başkan Akgün, "1999 depreminden sonra bir belediye başkanı olarak ben de ders aldım. O günden beri dünya çapında 22 deprem konferansına katıldım. Birçok projemiz var fakat en büyük mega projemiz kentsel dönüşümü tamamıyla ve doğru şekilde uygulamak" diyerek Büyükçekmece'yi depreme karşı dayanıklı hâle getirmenin birinci önceliği olduğunu belirtti. Ayrıca merkezî hükumete de seslenen Akgün, "Ankara siyaseti ne yazık ki yerel seçimlerde de genel seçim havası estiriyor. Bırakın biz yerel seçimlerde, yerel seçimlere uygun bir havada seçime gidelim. Onların da belediye başkan adayları gelsinler beraber televizyon programlarına çıkalım. Halk projelerimizi görsün, bizi ona göre değerlendirsin. Bırakın yakamızı." diyerek yerel seçimlerin artık daha farklı bir atmosferde gerçekleştiğini anlattı. Akgün'ün konuşmasından sonra CHP Büyükçekmece Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımıyla program son buldu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve önümüzdeki seçimde CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hasan Akgün'ün seçim projeleri lansman toplantısı düzenlendi.

Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi ve çok sayıda partili katıldı. Programa eşlik edemeyen Genel Başkan Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Karabat ve Akgün üzerinden selamlarını gönderdi.
Etkinlikle söz alan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, "Bu seçim sıradan bir yerel seçim değil. Kanunsuzluklara, hukuksuzluklara karşı mücadele vereceğimiz bir seçimdir" diyerek hükumeti hedef alan bir konuşma yaptı.
Büyükçekmece'nin diğer ilçelerden çok daha farklı bir kent olduğunu vurgulayan Karabat, "Başka bir ilçe var mıdır ki binalara baktığınızda kiremitlerini göresiniz? Başka bir kent var mıdır ki başınızı kaldırdığınızda rahatça göğü  görebilesiniz? Büyükçekmece çarpık kentleşmeye maruz kalmadan genişliyor. Bu Büyükçekmece'yi yaratan, buna katkı sunanlara, Başkan Hasan Akgün'e teşekkür ediyorum" dedi.
Karabat'tan sonra sahne Dr. Hasan Akgün'ündü. Yaptığı ve yapacağı projeleri anlatan Başkan Akgün, "1999 depreminden sonra bir belediye başkanı olarak ben de ders aldım. O günden beri dünya çapında 22 deprem konferansına katıldım. Birçok projemiz var fakat en büyük mega projemiz kentsel dönüşümü tamamıyla ve doğru şekilde uygulamak" diyerek Büyükçekmece'yi depreme karşı dayanıklı hâle getirmenin birinci önceliği olduğunu belirtti.
Ayrıca merkezî hükumete de seslenen Akgün, "Ankara siyaseti ne yazık ki yerel seçimlerde de genel seçim havası estiriyor. Bırakın biz yerel seçimlerde, yerel seçimlere uygun bir havada seçime gidelim. Onların da belediye başkan adayları gelsinler beraber televizyon programlarına çıkalım. Halk projelerimizi görsün, bizi ona göre değerlendirsin. Bırakın yakamızı." diyerek yerel seçimlerin artık daha farklı bir atmosferde gerçekleştiğini anlattı.
Akgün'ün konuşmasından sonra CHP Büyükçekmece Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımıyla program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.