ÇAYKARA: "PARTİMİZİN BAYRAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"

Siyaset 15.02.2024 - 11:33, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:55
 

ÇAYKARA: "PARTİMİZİN BAYRAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara Avcılar CHP ilçe merkezinde CHP Avcılar örgütü ile bir araya geldi.
13 Şubat günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen CHP Büyük İstanbul Buluşması'nda, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul'daki 39 belediye başkan adayının tanıtımı gerçekleştirilmişti. Olaylı geçen Büyük İstanbul Buluşması'nda belediye başkan adaylarının resmiyet kazanmasından sonra adaylar da saha çalışmalarına hız verdi. CHP Büyük İstanbul Buluşması'nda ses getiren ilçelerden biri de Avcılar'dı. CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Haliç Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte adaylığı duyurulduktan sonra seçim bölgesi olan Avcılar'da saha çalışmalarına yoğunlaştı. İlk olarak CHP Avcılar ilçe merkezinde partililer ve örgüt üyeleriyle bir araya gelen Çaykara, hazırlıklarının son sürat devam ettiğini ve bu seçimi kesinlikle kazanacaklarını dile getirdi. İlçe merkezinde partililerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Çaykara seçim sonrası için planlarından da bahsetti. Katılım gösteren herkese teşekkürlerini bildiren Çaykara, "Bu akşam ilçe merkezimizde örgütümüzle bir araya geldik. Gencinden yaşlısına, büyüğünden küçüğüne destek olan, omuz veren herkese çok teşekkür ediyorum. Asırlık örgütün her bir ferdi olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirecek, Avcılar’da da İstanbul’da da partimizin bayrağını zirveye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun. Ayağımıza taş değmesin. ​" açıklamasında bulundu.
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara Avcılar CHP ilçe merkezinde CHP Avcılar örgütü ile bir araya geldi.

13 Şubat günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen CHP Büyük İstanbul Buluşması'nda, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul'daki 39 belediye başkan adayının tanıtımı gerçekleştirilmişti.

Olaylı geçen Büyük İstanbul Buluşması'nda belediye başkan adaylarının resmiyet kazanmasından sonra adaylar da saha çalışmalarına hız verdi. CHP Büyük İstanbul Buluşması'nda ses getiren ilçelerden biri de Avcılar'dı.

Image

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Haliç Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte adaylığı duyurulduktan sonra seçim bölgesi olan Avcılar'da saha çalışmalarına yoğunlaştı. İlk olarak CHP Avcılar ilçe merkezinde partililer ve örgüt üyeleriyle bir araya gelen Çaykara, hazırlıklarının son sürat devam ettiğini ve bu seçimi kesinlikle kazanacaklarını dile getirdi.

Image

İlçe merkezinde partililerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Çaykara seçim sonrası için planlarından da bahsetti. Katılım gösteren herkese teşekkürlerini bildiren Çaykara, "Bu akşam ilçe merkezimizde örgütümüzle bir araya geldik. Gencinden yaşlısına, büyüğünden küçüğüne destek olan, omuz veren herkese çok teşekkür ediyorum. Asırlık örgütün her bir ferdi olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirecek, Avcılar’da da İstanbul’da da partimizin bayrağını zirveye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun. Ayağımıza taş değmesin. ​" açıklamasında bulundu.

Image

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.