DİVRİĞİLİLER, BEYLİKDÜZÜ SİVAS KONGRE BİNASINDA BULUŞTU (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 11.03.2024 - 12:54, Güncelleme: 11.03.2024 - 14:21
 

DİVRİĞİLİLER, BEYLİKDÜZÜ SİVAS KONGRE BİNASINDA BULUŞTU (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yalçın, Beylikdüzü 4 Eylül Sivas Kongre Binası'nda Sivas-Divriğili hemşehrileri ile kahvaltı organize etti.
Kahvaltıya CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yalçın, İETT İdari ve Sosyal İşler Müdürü Hikmet Yıldız, Atatürkçü Düşünce Derneği Beylikdüzü Şube Başkanı Pınar Ertuğrul, ses sanatçısı Pınar Dağdelen ve Divriğililer katıldı. Kahvaltı sırasında Divriğililer ve partililer kısa konuşmalarla kendilerini tanıttılar. "Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum, desteklerinizi bekliyorum" diyerek hemşehrilerinin desteğini isteyen Cemal Yalçın'dan sonra söz alan Nuri Aslan, "Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum, bu dönem de başkanlarımızın inisiyatifiyle tekrar belediye meclis üyesi adayı oldum" sözleriyle kısaca kendini tanıttı. "Sivas Kongre Merkezi'nin bire bir aynısını burada yapan başkanlarıma ben teşekkür ediyorum. Ama henüz çok iyi tanıtamadığımızı düşünüyorum. Burası her gün hareketli bir yer olmalı" açıklamasında bulunan Mülayim Demirtaş, Sivas Kongre Binası'nın daha etkili bir biçimde kullanılması gerektiğini belirtti. Hikmet Yıldız ise "Ekrem İmamoğlu Başkanımızın başarısını daha üst mertebeye çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de bu çalışmalara katkılarınızı sunacağınızı biliyorum. 'Tam yol ileri' diyorum" ifadesinde bulundu. Yıldız'dan sonra konuşma yapan Pınar Ertuğrul da kısaca kendisini tanıttıktan sonra "Hepimiz İstanbul'dayız. Hepimiz farklı illerden, farklı ilçelerden gelip buraya yerleşmişiz ve birleştirici gücümüzün nereli olduğumuz değil daha üst değerlerimiz olması gerektiğine inanıyorum: Atatürkçülük, ilericilik, Cumhuriyer Halk Partili olmak, aydınlık geleceğe inanmak gibi güzel umutların bizi birleştirmesi dileğiyle." açıklamasında bulundu.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yalçın, Beylikdüzü 4 Eylül Sivas Kongre Binası'nda Sivas-Divriğili hemşehrileri ile kahvaltı organize etti.

Kahvaltıya CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yalçın, İETT İdari ve Sosyal İşler Müdürü Hikmet Yıldız, Atatürkçü Düşünce Derneği Beylikdüzü Şube Başkanı Pınar Ertuğrul, ses sanatçısı Pınar Dağdelen ve Divriğililer katıldı.
Kahvaltı sırasında Divriğililer ve partililer kısa konuşmalarla kendilerini tanıttılar.
"Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum, desteklerinizi bekliyorum" diyerek hemşehrilerinin desteğini isteyen Cemal Yalçın'dan sonra söz alan Nuri Aslan, "Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum, bu dönem de başkanlarımızın inisiyatifiyle tekrar belediye meclis üyesi adayı oldum" sözleriyle kısaca kendini tanıttı.
"Sivas Kongre Merkezi'nin bire bir aynısını burada yapan başkanlarıma ben teşekkür ediyorum. Ama henüz çok iyi tanıtamadığımızı düşünüyorum. Burası her gün hareketli bir yer olmalı" açıklamasında bulunan Mülayim Demirtaş, Sivas Kongre Binası'nın daha etkili bir biçimde kullanılması gerektiğini belirtti.
Hikmet Yıldız ise "Ekrem İmamoğlu Başkanımızın başarısını daha üst mertebeye çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin de bu çalışmalara katkılarınızı sunacağınızı biliyorum. 'Tam yol ileri' diyorum" ifadesinde bulundu.
Yıldız'dan sonra konuşma yapan Pınar Ertuğrul da kısaca kendisini tanıttıktan sonra "Hepimiz İstanbul'dayız. Hepimiz farklı illerden, farklı ilçelerden gelip buraya yerleşmişiz ve birleştirici gücümüzün nereli olduğumuz değil daha üst değerlerimiz olması gerektiğine inanıyorum: Atatürkçülük, ilericilik, Cumhuriyer Halk Partili olmak, aydınlık geleceğe inanmak gibi güzel umutların bizi birleştirmesi dileğiyle." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.