EFENDİLER 2'DE 2 İLE BAŞLADI

Spor 12.11.2023 - 12:30, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

EFENDİLER 2'DE 2 İLE BAŞLADI

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Beylikdüzü merkezli İstanbul Efendileri Basketbol Takımı, Adana Sertaş deplasmanında nefes kesen bir performans sergiledi.
Maça hızlı başlangıç yaparak ilk çeyreği 14-8 skorla 6 sayı önde tamamlayan İstanbul Efendileri, ilk yarıda ise 36-30 skor avantajıyla soyunma odasına girdi. Oyunun üçüncü çeyreğinde de üstünlüğünü sürdüren Efendiler, rakibine karşı etkili hücum stratejisiyle dikkat çekti. Mücadelenin son çeyreğinde Adana Sertaş'ın hücumdaki etkili oyunu ve savunma direnci göstermesiyle birlikte Efendiler skor avantajını koruma noktasında zorlansa da İstanbul Efendiler mücadeleden, 76-74'lük skorla galip ayrılarak ligin ilk deplasman maçında önemli bir zafer elde etti. Bu galibiyet, İstanbul Efendileri Basketbol Takımı için sezonun başarılı bir şekilde açılmasını sağlarken, takımın gelecek müsabakalara olan motivasyonlarını artırdı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Beylikdüzü merkezli İstanbul Efendileri Basketbol Takımı, Adana Sertaş deplasmanında nefes kesen bir performans sergiledi.

Maça hızlı başlangıç yaparak ilk çeyreği 14-8 skorla 6 sayı önde tamamlayan İstanbul Efendileri, ilk yarıda ise 36-30 skor avantajıyla soyunma odasına girdi.

Oyunun üçüncü çeyreğinde de üstünlüğünü sürdüren Efendiler, rakibine karşı etkili hücum stratejisiyle dikkat çekti. Mücadelenin son çeyreğinde Adana Sertaş'ın hücumdaki etkili oyunu ve savunma direnci göstermesiyle birlikte Efendiler skor avantajını koruma noktasında zorlansa da İstanbul Efendiler mücadeleden, 76-74'lük skorla galip ayrılarak ligin ilk deplasman maçında önemli bir zafer elde etti.

Bu galibiyet, İstanbul Efendileri Basketbol Takımı için sezonun başarılı bir şekilde açılmasını sağlarken, takımın gelecek müsabakalara olan motivasyonlarını artırdı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.