EKREM KAP'TAN TÜM ADAY ADAYLARINA GÖNDERME (VİDEO HABER)

Siyaset 21.11.2023 - 12:36, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

EKREM KAP'TAN TÜM ADAY ADAYLARINA GÖNDERME (VİDEO HABER)

Yaklaşan yerel seçim öncesi Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı hareketli saatlere sahne oluyor. Belediye Başkan Aday Adaylıkları için belirlenen son tarih olan 22 Kasım öncesinde göreve talip olan isimler tek tek müracaatlarını yapmaya devam ediyor.
Kalabalık bir grup ile Ak Parti ilçe başkanlığına gelen ve adaylık müracaatı gerçeleştiren üçüncü isim ise iş insanı Ekrem Kap oldu.  Uzun yıllardır Beylikdüzü'nde yaşayan ve ilçenin sorunlarını bildiğini dile getiren Ekrem Kap "Ben bu yola çıkan bütün arkadaşlarımız ile dostluk ve dayanışma içerisinde aday adaylığı sürecini tamamlamak istiyorum. Bu göreve talip olan tüm arkadaşlarımız çok kıymetli. Burada bir rakiplik değil dostluk olmalı. Bunu sağlayabilirsek Beylikdüzü'nde Ak Parti olarak başarı elde edeceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu. AK PARTİDE RESMİ BAŞVURU KAP ÖNCESİ İKİYDİ  Beylikdüzü'nde Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı olmak adına müracaat gerçeleştiren isimler arasında Ak Parti geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ve Beylikdüzü Belediyesi'ni geçmişte bir dönem yöneten Vehbi Orakçı şuana kadar resmi müracaatlarını gerçekleştiren isimler oldu. GÜNAYDIN "DOĞAL ADAYIM" DEDİ  Öte yandan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın , İl Başkanlığından kendisine yönelik "doğal aday adayısın istifa etme, adaylığın uygun görülürse sana istifa etmen konusunda bilgi verilecek" değerlendirmesi dahilinde şuan beklemede olduğunu dile getirdi ve resmi başvurusu olmasa da dördüncü aday olduğunu vurguladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Yaklaşan yerel seçim öncesi Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı hareketli saatlere sahne oluyor. Belediye Başkan Aday Adaylıkları için belirlenen son tarih olan 22 Kasım öncesinde göreve talip olan isimler tek tek müracaatlarını yapmaya devam ediyor.

Kalabalık bir grup ile Ak Parti ilçe başkanlığına gelen ve adaylık müracaatı gerçeleştiren üçüncü isim ise iş insanı Ekrem Kap oldu. 

Uzun yıllardır Beylikdüzü'nde yaşayan ve ilçenin sorunlarını bildiğini dile getiren Ekrem Kap "Ben bu yola çıkan bütün arkadaşlarımız ile dostluk ve dayanışma içerisinde aday adaylığı sürecini tamamlamak istiyorum. Bu göreve talip olan tüm arkadaşlarımız çok kıymetli. Burada bir rakiplik değil dostluk olmalı. Bunu sağlayabilirsek Beylikdüzü'nde Ak Parti olarak başarı elde edeceğimize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

AK PARTİDE RESMİ BAŞVURU KAP ÖNCESİ İKİYDİ

 Beylikdüzü'nde Ak Parti'nin Belediye Başkan adayı olmak adına müracaat gerçeleştiren isimler arasında Ak Parti geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ve Beylikdüzü Belediyesi'ni geçmişte bir dönem yöneten Vehbi Orakçı şuana kadar resmi müracaatlarını gerçekleştiren isimler oldu.

GÜNAYDIN "DOĞAL ADAYIM" DEDİ

 Öte yandan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın , İl Başkanlığından kendisine yönelik "doğal aday adayısın istifa etme, adaylığın uygun görülürse sana istifa etmen konusunda bilgi verilecek" değerlendirmesi dahilinde şuan beklemede olduğunu dile getirdi ve resmi başvurusu olmasa da dördüncü aday olduğunu vurguladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.