FIRAT: "BİR DİL BİR İNSAN, İKİ DİL İKİ İNSAN"

Gündem 05.02.2024 - 10:19, Güncelleme: 05.02.2024 - 10:19
 

FIRAT: "BİR DİL BİR İNSAN, İKİ DİL İKİ İNSAN"

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi aday adaylarından Taner Fırat, Beylikdüzü Belediyesi tarafından karnesini alan ilçe çocuklarına BAKSM'de (Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi) düzenlenen yarı yıl şenliğine katılım sağladı.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından miniklere yönelik düzenlenen atölye çalışmaları, sinema ve tiyatro gösterileri ile yarı yıl tatilinin tadını çıkartan gençlere Meclis üyesi aday adayı Taner Fırat'tan bir başka jest geldi. Yarı yıl şenliğine katılarak onların mutluluğuna da ortak olan Fırat ayrıca etkinliklere katılan miniklere ingilizce eğitim seti dağıttı. Özellikle İngilizcenin dünyada konuşulan en yaygın dillerden olduğunu ve global dünyada ortak dilin artık İngilizce olduğunu hatırlatan Fırat "Çocuklarımızın yarın daha donanımlı gençler olmasını sağlamak için ebeveynler, öğretmenler ve yöneticiler vargüçleri ile mücadele ediyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en önemsediği konulardan biriside aslında yabancı dil bilmek. Bugün burada Belediyemiz kültür merkezine yarı yıl şenliğine gelen ilçemiz gençlerine Taner abileri olarak bende böyle bir jest yapmak istedim. Yapılan araştırmalar farklı diller bilmenin dünyayı nasıl algıladığımız üzerine büyük bir etkisi var olduğunu ve bu durumun düşünüş tarzımızı etkilediğini söylüyor. Beylikdüzü eğitime en fazla önem veren ilçelerden, nüfusun eğitim ortalaması da bunu gösteriyor. Bugün burada dağıttığımız ingilizce eğitim seti ile ilçemizin gençlerinin ingilizce kelime dağarcığını ve ufkunu eğitim alanında  inşallah geliştiririz. Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık'a bu ilçenin çocuklarının birbirinden güzel etkinlikler ile  keyifli vakit geçirebilecekleri böyle bir yarı yıl şenliği düzenlediği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi aday adaylarından Taner Fırat, Beylikdüzü Belediyesi tarafından karnesini alan ilçe çocuklarına BAKSM'de (Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi) düzenlenen yarı yıl şenliğine katılım sağladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından miniklere yönelik düzenlenen atölye çalışmaları, sinema ve tiyatro gösterileri ile yarı yıl tatilinin tadını çıkartan gençlere Meclis üyesi aday adayı Taner Fırat'tan bir başka jest geldi.

Yarı yıl şenliğine katılarak onların mutluluğuna da ortak olan Fırat ayrıca etkinliklere katılan miniklere ingilizce eğitim seti dağıttı. Özellikle İngilizcenin dünyada konuşulan en yaygın dillerden olduğunu ve global dünyada ortak dilin artık İngilizce olduğunu hatırlatan Fırat "Çocuklarımızın yarın daha donanımlı gençler olmasını sağlamak için ebeveynler, öğretmenler ve yöneticiler vargüçleri ile mücadele ediyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en önemsediği konulardan biriside aslında yabancı dil bilmek. Bugün burada Belediyemiz kültür merkezine yarı yıl şenliğine gelen ilçemiz gençlerine Taner abileri olarak bende böyle bir jest yapmak istedim. Yapılan araştırmalar farklı diller bilmenin dünyayı nasıl algıladığımız üzerine büyük bir etkisi var olduğunu ve bu durumun düşünüş tarzımızı etkilediğini söylüyor. Beylikdüzü eğitime en fazla önem veren ilçelerden, nüfusun eğitim ortalaması da bunu gösteriyor. Bugün burada dağıttığımız ingilizce eğitim seti ile ilçemizin gençlerinin ingilizce kelime dağarcığını ve ufkunu eğitim alanında  inşallah geliştiririz. Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık'a bu ilçenin çocuklarının birbirinden güzel etkinlikler ile  keyifli vakit geçirebilecekleri böyle bir yarı yıl şenliği düzenlediği için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.