GÖKMEN: "EVİMDEYİM, GURURLUYUM"

Siyaset 15.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:56
 

GÖKMEN: "EVİMDEYİM, GURURLUYUM"

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Ali Gökmen, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen etkinlikte Esenyurt örgütüyle bir araya geldi.
CHP'nin 31 Mart 2024'teki yerel seçimde İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli tören ile ilan edilmişti. Adayların tanıtıldığı etkinlikten sonra belediye başkan adayları da kendi seçim bölgelerinde seçim hazırlıklarına yoğunlaşmış durumda. Haliç Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte duyurusu yapıldıktan sonra Esenyurt'ta hız kesmeden seçim çalışmalarına devam eden CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki geçmişinden, siyasi hayatından, ekibine olan inancından bahseden Gökmen önümüzdeki seçim için de çok umutlu konuştu. Seçime ve gelecek döneme dair olan inancını sık sık yineleyen Gökmen, "Evimdeyim, Gururluyum! CHP Esenyurt İlçe Başkanlığımızda kıymetli örgütümüzle buluştuk. Kapısından ilk girdiğim günün heyecanıyla örgütümüzle büyük yolculuğumuzun çoban ateşini yaktık. Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı tüm örgütümüze teşekkür ederim. Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz ve Esenyurt'umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Esenyurt'a hizmette TAM YOL İLERİ!" dedi.
CHP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Ali Gökmen, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen etkinlikte Esenyurt örgütüyle bir araya geldi.

CHP'nin 31 Mart 2024'teki yerel seçimde İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen görkemli tören ile ilan edilmişti. Adayların tanıtıldığı etkinlikten sonra belediye başkan adayları da kendi seçim bölgelerinde seçim hazırlıklarına yoğunlaşmış durumda.

Image

Haliç Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte duyurusu yapıldıktan sonra Esenyurt'ta hız kesmeden seçim çalışmalarına devam eden CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda partililer ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki geçmişinden, siyasi hayatından, ekibine olan inancından bahseden Gökmen önümüzdeki seçim için de çok umutlu konuştu.

Image

Seçime ve gelecek döneme dair olan inancını sık sık yineleyen Gökmen, "Evimdeyim, Gururluyum! CHP Esenyurt İlçe Başkanlığımızda kıymetli örgütümüzle buluştuk. Kapısından ilk girdiğim günün heyecanıyla örgütümüzle büyük yolculuğumuzun çoban ateşini yaktık. Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı tüm örgütümüze teşekkür ederim. Çok çalışacağız, gönüllere gireceğiz ve Esenyurt'umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Esenyurt'a hizmette TAM YOL İLERİ!" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.