GÜRPINAR 100. YIL KENT ORMANI AÇILIŞ TÖRENİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yaşam 04.03.2024 - 17:36, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:36
 

GÜRPINAR 100. YIL KENT ORMANI AÇILIŞ TÖRENİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı ve 20 parkın açılış töreni Beylikdüzü'nde gerçekleşti.
Kent ormanı ve park alanları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın katıldığı törenle açıldı. Dünyanın güncel en önemli sorunlarından birinin iklim değişikliği olduğunu vurgulayan Başkan Çalık, "Mart ayına geldik fakat bu sene de doğru düzgün bir kış geçiremedik. Doğaya gereken özeni gösteremedik. Bunun en büyük ispatı da iklim değişikliğidir. Sadece Beylikdüzü'nde değil bütün dünyada iklim değişikliği önemli bir sorun hâline geldi. İnsana, insan yaşamına olduğu kadar dünyamıza da hizmet etmek hepimizin vazifesi." sözleriyle yeşillendirme çalışmalarının önemine değindi. Belediye başkanlığı döneminde Beylikdüzü'nde yapılan park ve bahçe çalışmalarından da bahseden Çalık, "Yeşil alanlar kazadırmak yerel yönetimlerin en başlıca sorumluluklarından bir tanesi. Şehirlerimiz ne yazık ki kontrolsüz bir büyümeye mahkûm edildi. Yeşil alanlara olan ihtiyacımız her geçen gün biraz daha artıyor. Bu nedenle göreve geldiğimiz ilk günden beri çok park yaptık. 74 tane park yaptık." sözleriyle yeşil alan ve park çalışmalarına ne kadar önem verdiklerini vurguladı. Çalık'ın konuşmasından sonra açılışın gerçekleşmesiyle etkinlik sona erdi.
Gürpınar 100. Yıl Kent Ormanı ve 20 parkın açılış töreni Beylikdüzü'nde gerçekleşti.

Kent ormanı ve park alanları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın katıldığı törenle açıldı. Dünyanın güncel en önemli sorunlarından birinin iklim değişikliği olduğunu vurgulayan Başkan Çalık, "Mart ayına geldik fakat bu sene de doğru düzgün bir kış geçiremedik. Doğaya gereken özeni gösteremedik. Bunun en büyük ispatı da iklim değişikliğidir. Sadece Beylikdüzü'nde değil bütün dünyada iklim değişikliği önemli bir sorun hâline geldi. İnsana, insan yaşamına olduğu kadar dünyamıza da hizmet etmek hepimizin vazifesi." sözleriyle yeşillendirme çalışmalarının önemine değindi.
Belediye başkanlığı döneminde Beylikdüzü'nde yapılan park ve bahçe çalışmalarından da bahseden Çalık, "Yeşil alanlar kazadırmak yerel yönetimlerin en başlıca sorumluluklarından bir tanesi. Şehirlerimiz ne yazık ki kontrolsüz bir büyümeye mahkûm edildi. Yeşil alanlara olan ihtiyacımız her geçen gün biraz daha artıyor. Bu nedenle göreve geldiğimiz ilk günden beri çok park yaptık. 74 tane park yaptık." sözleriyle yeşil alan ve park çalışmalarına ne kadar önem verdiklerini vurguladı.
Çalık'ın konuşmasından sonra açılışın gerçekleşmesiyle etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.