HACİVAT VE KARAGÖZ KAHKAHA TUFANI YARATTI

Kültür 27.03.2023 - 12:11, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

HACİVAT VE KARAGÖZ KAHKAHA TUFANI YARATTI

Büyükçekmeceli Belediyesi tarafından ilçede yaşayan çocuklar Ramazan etkinlikleri vazgeçilmezi Karagöz ve Hacivat gölge oyunlarında bir araya geldi.
Celaliye Meydan ve Kültürpark-Kervansaray’da gerçekleşen ‘’Dev Gölgeler Karagöz Şenlikte’’ ve ‘’Karagöz Boşanıyor’’ Gölge Oyunları’na çocukların katılımı yoğun oldu.   Tiyatro oyunları devam edecek   Büyükçekmece’de Ramazan ayına özel Karagöz ve Hacivat gölge oyunları sahneleniyor. Kültürpark-Kervansaray’da gerçekleşen Hayali Suat Veral ve Türkiye'nin ilk kadın Hayali Ustası Merve İlken’in Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ve atölye çalışmalarına katılan çocuklar Karagöz ve Hacivat figürlerini renkli boyalarla boyayarak atölye çalışmalarında eğitici ve eğlendirici aktiviteler gerçekleştirdi. Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde her mahallede Karagöz ve Hacivat tiyatro oyunları sahnelenmeye devam edecek.
Büyükçekmeceli Belediyesi tarafından ilçede yaşayan çocuklar Ramazan etkinlikleri vazgeçilmezi Karagöz ve Hacivat gölge oyunlarında bir araya geldi.

Celaliye Meydan ve Kültürpark-Kervansaray’da gerçekleşen ‘’Dev Gölgeler Karagöz Şenlikte’’ ve ‘’Karagöz Boşanıyor’’ Gölge Oyunları’na çocukların katılımı yoğun oldu.

 

Tiyatro oyunları devam edecek

 

Büyükçekmece’de Ramazan ayına özel Karagöz ve Hacivat gölge oyunları sahneleniyor. Kültürpark-Kervansaray’da gerçekleşen Hayali Suat Veral ve Türkiye'nin ilk kadın Hayali Ustası Merve İlken’in Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ve atölye çalışmalarına katılan çocuklar Karagöz ve Hacivat figürlerini renkli boyalarla boyayarak atölye çalışmalarında eğitici ve eğlendirici aktiviteler gerçekleştirdi. Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde her mahallede Karagöz ve Hacivat tiyatro oyunları sahnelenmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.