“HEP BİRLİKTE GÜZELLİKLERE”

Yaşam 15.04.2023 - 10:50, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

“HEP BİRLİKTE GÜZELLİKLERE”

Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla aynı sofrada paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt “İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” dedi.
Ramazan’ın birleştirici gücü Esenyurt’un her mahallesinde yaşanmaya devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Zafer Mahallesi Fehime Özyurt Camii önünde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt’un her gün bir mahallesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı.   “Sefalar getirdiniz”   Vatandaşlarla aynı iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hiç kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun inşallah. İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” şeklinde konuştu.
Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla aynı sofrada paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt “İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” dedi.

Ramazan’ın birleştirici gücü Esenyurt’un her mahallesinde yaşanmaya devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Zafer Mahallesi Fehime Özyurt Camii önünde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt’un her gün bir mahallesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı.

 

“Sefalar getirdiniz”

 

Vatandaşlarla aynı iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hiç kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun inşallah. İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.