İKTİDAR HEDEFİYLE CHP’YE TAM DESTEK

Siyaset 05.04.2023 - 14:38, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

İKTİDAR HEDEFİYLE CHP’YE TAM DESTEK

İktidar Yolunda Dayanışma Platformu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette partiye çok sayıda yeni üye kazandırılırken platform ayrıca platform üyesi 4 Milletvekili adayı programda adaylıklarını duyurdu.
Başkan Mülayim Demirtaş'ın makamında ağırladığı platform üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Demirtaş’a bilgi verdi ve partiye yeni üyeler kazandırdı. Başkan Mülayim Demirtaş partiye dahil olan yeni üyelerin rozetlerini Kemal Bektaş ve milletvekili aday adayları ile birlikte takdim etti.  Platforma ayrıca CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Kılıç'ta eşlik etti. Son dönemde partiye çok sayıda üye kazandırarak dikkatleri üzerine çeken platform hedeflerinin ve çabalarının seyircisi kalan değil, katılımcı olmak isteyen, Farklı fikir ve yöntemler üreterek “ben de varım” diyen, kendini gelecek kuşaklara karşı sorumlu hisseden, insanca ve hakça demokratik bir yaşamı inşa etmek olduğunu ve tüm çabalarının bu hedefler dahilinde yapıldığını aktardı.    VEKİL ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI    İçerisinde Avukat, Doktor, Mühendis, Mali müşavir, serbest meslek gruplarından ve iş dünyasından çok sayıda ismi barındıran İktidar yolunda Dayanışma platformu kurulduğu 2020 yılında bu yana CHP’nin iktidarı için stratejik çalışmalara imza atmış. Bu çalışmalar kapsamında partiye çok sayıda üye kazandıran ekip CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığına bu kez hem üye kayıtları için hem de Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan platform üyelerini duyurmak için geldi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen adaylık açıklamalarında platform üyesi milletvekili adayları Ali Kaya, Dr. Mustafa Çukuryıldız, Fatma Genç ve Ali Aydemir sırası ile hedeflerini ve düşüncelerini ilçe başkanlığını dolduran partililere anlattılar.    “TEK HEDEF İKTİDAR”    Platformun sözcüsü Makina Mühendisi Sinan Korkmaz adından da anlaşılacağı gibi oluşturdukları platformun kuruluş amacının ve en büyük hedeflerinin CHP’yi iktidara taşımak olduğunu belirtti ve bunun için yaptıkları çalışmaları şu şekilde anlattı.  Korkmaz “Bundan tam üç sene önce partimize destek amacıyla içerisinde doktor, mühendis, avukat, akademisyen gibi çok önemli ve değerli alanında uzman kişiler bir araya gelerek bu yapıyı oluşturduk. Bu 3 yıllık süre içerisinde partimize yeni üye kazandırmak, ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmak, lojistik destek sağlamak gibi faaliyetlerde bulunduk. Bizlerin bu çalışmaları yaparken ilk ve en önemli hedefimiz ise partimizi iktidara taşımak ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak” açıklamasında bulundu. 
İktidar Yolunda Dayanışma Platformu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette partiye çok sayıda yeni üye kazandırılırken platform ayrıca platform üyesi 4 Milletvekili adayı programda adaylıklarını duyurdu.

Başkan Mülayim Demirtaş'ın makamında ağırladığı platform üyeleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Demirtaş’a bilgi verdi ve partiye yeni üyeler kazandırdı. Başkan Mülayim Demirtaş partiye dahil olan yeni üyelerin rozetlerini Kemal Bektaş ve milletvekili aday adayları ile birlikte takdim etti.  Platforma ayrıca CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Kılıç'ta eşlik etti. Son dönemde partiye çok sayıda üye kazandırarak dikkatleri üzerine çeken platform hedeflerinin ve çabalarının seyircisi kalan değil, katılımcı olmak isteyen, Farklı fikir ve yöntemler üreterek “ben de varım” diyen, kendini gelecek kuşaklara karşı sorumlu hisseden, insanca ve hakça demokratik bir yaşamı inşa etmek olduğunu ve tüm çabalarının bu hedefler dahilinde yapıldığını aktardı. 

 

VEKİL ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI 

 

İçerisinde Avukat, Doktor, Mühendis, Mali müşavir, serbest meslek gruplarından ve iş dünyasından çok sayıda ismi barındıran İktidar yolunda Dayanışma platformu kurulduğu 2020 yılında bu yana CHP’nin iktidarı için stratejik çalışmalara imza atmış. Bu çalışmalar kapsamında partiye çok sayıda üye kazandıran ekip CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığına bu kez hem üye kayıtları için hem de Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan platform üyelerini duyurmak için geldi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen adaylık açıklamalarında platform üyesi milletvekili adayları Ali Kaya, Dr. Mustafa Çukuryıldız, Fatma Genç ve Ali Aydemir sırası ile hedeflerini ve düşüncelerini ilçe başkanlığını dolduran partililere anlattılar. 

 

“TEK HEDEF İKTİDAR” 

 

Platformun sözcüsü Makina Mühendisi Sinan Korkmaz adından da anlaşılacağı gibi oluşturdukları platformun kuruluş amacının ve en büyük hedeflerinin CHP’yi iktidara taşımak olduğunu belirtti ve bunun için yaptıkları çalışmaları şu şekilde anlattı.  Korkmaz “Bundan tam üç sene önce partimize destek amacıyla içerisinde doktor, mühendis, avukat, akademisyen gibi çok önemli ve değerli alanında uzman kişiler bir araya gelerek bu yapıyı oluşturduk. Bu 3 yıllık süre içerisinde partimize yeni üye kazandırmak, ihtiyaç sahibi kişilere ulaşmak, lojistik destek sağlamak gibi faaliyetlerde bulunduk. Bizlerin bu çalışmaları yaparken ilk ve en önemli hedefimiz ise partimizi iktidara taşımak ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.