İSTANBUL EFENDİLERİNDEN ANKA'YA FARKLI TARİFE

Spor 11.12.2023 - 20:08, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

İSTANBUL EFENDİLERİNDEN ANKA'YA FARKLI TARİFE

İstanbul Efendileri kendileri ile birlikte İstanbul takımlarından olan İstanbul Anka deplasmanında sahadan 58-82'lik skorla galip ayrıldı
Son iki mücadelesinden mağlubiyet ile ayrılan İstanbul Efendileri kendisi gibi İstanbul takımlarından olan İstanbul Anka karşısında etkili oyunu ile gösterdiği başarılı performansla sahadan farklı galibiyetle ayrılmayı başardı.    Mücadelenin ilk periyotunda iki ekibin birbirine karşı üstünlük mücadelesi ile geçti ve ilk periyot sonunda Efendiler 19-18 üstünlükle çeyreği tamamladılar.    Mücadelenin ikinci çeyreğinde ise üstünlüğü tamamen eline geçiren Efendiler rakibine karşı bu çeyrekte 27 sayı üreterek ilk yarı sonunda soyunma odasına 46-26 ile girdi.   20 sayılık farkla girdiği üçüncü periyotta deplasmanda olmasına rağmen mücadelesini bırakmayarak son periyota 68-42 ile girmeyi başardı.   Son periyotta farkın açılması ile beraber oyunu rölantiye alan Efendiler sahadan 82-58 galip ayrılmayı başardı ve iki hafta üst üste yaşadığı mağlubiyetler sonrası aldığı farklı galibiyetle moral depoladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
İstanbul Efendileri kendileri ile birlikte İstanbul takımlarından olan İstanbul Anka deplasmanında sahadan 58-82'lik skorla galip ayrıldı

Son iki mücadelesinden mağlubiyet ile ayrılan İstanbul Efendileri kendisi gibi İstanbul takımlarından olan İstanbul Anka karşısında etkili oyunu ile gösterdiği başarılı performansla sahadan farklı galibiyetle ayrılmayı başardı. 

 
Mücadelenin ilk periyotunda iki ekibin birbirine karşı üstünlük mücadelesi ile geçti ve ilk periyot sonunda Efendiler 19-18 üstünlükle çeyreği tamamladılar. 
 
Mücadelenin ikinci çeyreğinde ise üstünlüğü tamamen eline geçiren Efendiler rakibine karşı bu çeyrekte 27 sayı üreterek ilk yarı sonunda soyunma odasına 46-26 ile girdi.
 
20 sayılık farkla girdiği üçüncü periyotta deplasmanda olmasına rağmen mücadelesini bırakmayarak son periyota 68-42 ile girmeyi başardı.
 
Son periyotta farkın açılması ile beraber oyunu rölantiye alan Efendiler sahadan 82-58 galip ayrılmayı başardı ve iki hafta üst üste yaşadığı mağlubiyetler sonrası aldığı farklı galibiyetle moral depoladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.