KAAN'DAN VEDA KONUŞMASI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 06.03.2024 - 15:42, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:24
 

KAAN'DAN VEDA KONUŞMASI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediyesi Mart 2024 Meclis Oturumu'nda söz alan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Tuncay Kaan farklı konulara değindi.
Bir dahaki dönem meclis üyeliği görevine devam etmeyeceğini ve bu yüzden daha rahat konuşacağını ifade eden Kaan, sözlerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Kadının sosyal yaşamdaki değeri, anneliğin kutsallığı ve Türk kadınının tarih sahnesindeki önemine vurgu yapan Kaan daha sonra 12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabûlü sebebiyle İstiklâl Marşı'nın önemi ile ilgili düşüncelerini bildirdi. Belediyeye yönelik eleştirilerini de dile getiren MHP'li Kaan, "Önceden de söylemiştim. Bu salonun bir tarafında Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi var. Diğer tarafında da İstiklâl Marşı olmalıydı. Başkana bunu söylediğimde bana hak vermişti fakat görüyoruz ki uygulanmamış. Buraya bu şekilde onay veren arkadaş her kimse, onun da bir kulağının çekilmesi lazım. Ben muhalefeti akıntıya karşı set oluşturmak için değil, ona yön ve istikamet vermek için yapmayı kendine düstur edinmiş bir partinin temsilcisi olarak söylüyorum" şeklinde konuştu. Konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a ve meclisteki AK Parti ile CHP gruplarına hediye olarak birer Osmanlı-Türk boytusu takdim eden Kaan meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.
Beylikdüzü Belediyesi Mart 2024 Meclis Oturumu'nda söz alan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Tuncay Kaan farklı konulara değindi.

Bir dahaki dönem meclis üyeliği görevine devam etmeyeceğini ve bu yüzden daha rahat konuşacağını ifade eden Kaan, sözlerine 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Kadının sosyal yaşamdaki değeri, anneliğin kutsallığı ve Türk kadınının tarih sahnesindeki önemine vurgu yapan Kaan daha sonra 12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabûlü sebebiyle İstiklâl Marşı'nın önemi ile ilgili düşüncelerini bildirdi.
Belediyeye yönelik eleştirilerini de dile getiren MHP'li Kaan, "Önceden de söylemiştim. Bu salonun bir tarafında Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi var. Diğer tarafında da İstiklâl Marşı olmalıydı. Başkana bunu söylediğimde bana hak vermişti fakat görüyoruz ki uygulanmamış. Buraya bu şekilde onay veren arkadaş her kimse, onun da bir kulağının çekilmesi lazım. Ben muhalefeti akıntıya karşı set oluşturmak için değil, ona yön ve istikamet vermek için yapmayı kendine düstur edinmiş bir partinin temsilcisi olarak söylüyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'a ve meclisteki AK Parti ile CHP gruplarına hediye olarak birer Osmanlı-Türk boytusu takdim eden Kaan meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.