CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN İMAMOĞLU’NA ‘ADAYLIK’ ZİYARETİ

Siyaset 15.12.2023 - 14:05, Güncelleme: 19.12.2023 - 13:39
 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN İMAMOĞLU’NA ‘ADAYLIK’ ZİYARETİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İBB Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve CHP İstanbul Başkanı Özgür Çelik, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İBB Başkanı İmamoğlu, zabıta mangası eşliğinde karşıladığı Özel ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı. İmamoğlu’nun ziyarete, önceki gün vefat eden Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez’in cenazesinden geldiklerini aktaran Özel, “Normalde bu ziyareti çok daha kalabalık, çok daha neşeli bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünüyorduk, ama böyle nasip oldu” dedi. ANI DAFTERİNE DUYGULARINI AKTARDI Özel, Çelik ve İmamoğlu, makam odasında gerçekleşen ve yaklaşık 45 dakika süren buluşmanın ardından kameraların karşına geçti. İBB Anı Defteri’ne ziyaretle ilgili duygularını yazan Özel, kaleme aldığı metni gazetecilerle de şu şekilde paylaştı: “15 Aralık 2023. Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ilk ziyaretim. Aynı zamanda değerli Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterişimizin ardından yaptığım ilk ziyaret. Biz, 5 yıl önce İstanbul'u ona emanet ettik. Emanete çok iyi baktı. Yeşil, temiz ve dürüst bir kent yönetimiyle, hepimizi gururlandırdı. Şimdi İstanbul'u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkan'ı emanet ediyoruz. Yolu açık olsun.” İMAMOĞLU: “YOLUMUZ AÇIK OLSUN” Genel Başkan Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bir kez de basın mensupları önünde tekrar eden İmamoğlu da şu ifadeleri kullandı: “31 Mart 2024 tarihi itibariyle, İstanbul halkıyla birlikte, 2019’da hep birlikte temelini attığımız ‘İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir biçimde, bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbulluyla buluşturmaya devam etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koyacağız.” Özel, konuşmaların ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.                                                                                               
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İBB Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve CHP İstanbul Başkanı Özgür Çelik, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İBB Başkanı İmamoğlu, zabıta mangası eşliğinde karşıladığı Özel ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı. İmamoğlu’nun ziyarete, önceki gün vefat eden Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez’in cenazesinden geldiklerini aktaran Özel, “Normalde bu ziyareti çok daha kalabalık, çok daha neşeli bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünüyorduk, ama böyle nasip oldu” dedi.

ANI DAFTERİNE DUYGULARINI AKTARDI

Özel, Çelik ve İmamoğlu, makam odasında gerçekleşen ve yaklaşık 45 dakika süren buluşmanın ardından kameraların karşına geçti. İBB Anı Defteri’ne ziyaretle ilgili duygularını yazan Özel, kaleme aldığı metni gazetecilerle de şu şekilde paylaştı:

“15 Aralık 2023. Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ilk ziyaretim. Aynı zamanda değerli Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterişimizin ardından yaptığım ilk ziyaret. Biz, 5 yıl önce İstanbul'u ona emanet ettik. Emanete çok iyi baktı. Yeşil, temiz ve dürüst bir kent yönetimiyle, hepimizi gururlandırdı. Şimdi İstanbul'u seven herkese bir kez daha Ekrem Başkan'ı emanet ediyoruz. Yolu açık olsun.”

İMAMOĞLU: “YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

Genel Başkan Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bir kez de basın mensupları önünde tekrar eden İmamoğlu da şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2024 tarihi itibariyle, İstanbul halkıyla birlikte, 2019’da hep birlikte temelini attığımız ‘İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir biçimde, bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbulluyla buluşturmaya devam etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koyacağız.”

Özel, konuşmaların ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.