KIRLANGIÇ GENÇLİK FESTİVALİ DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE DE DOPDOLU GEÇTİ

Sanat 21.05.2023 - 10:46, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

KIRLANGIÇ GENÇLİK FESTİVALİ DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE DE DOPDOLU GEÇTİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kırlangıç Gençlik Festivali dördüncü gününde de renkli görüntülere sahne oldu.
Festival kapsamında gerçekleşen çeşitli spor aktivitelerinde keyifli anlar geçiren gençler, günün sonunda ise Off The Record grubunun konseriyle doyasıya eğlendi. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kırlangıç Gençlik Festivali, ilçe halkını Yaşam Vadisi’nde buluşturmaya devam ediyor. Festival’de her yaş grubundan vatandaş; ayak tenisinden okçuluğa, badmintondan balon futboluna varıncaya kadar birçok sportif aktivite ve müsabakada doyasıya eğlendi. Dopdolu geçen günün sonunda ise Off The Record grubu, 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde yerini alarak gençlere keyifli bir akşam yaşattı. Yaşam Vadisi 1.etapta gerçekleşen çeşitli spor aktivitelerinde tatlı bir rekabet yaşandı. Gençler, festival alanında farklı spor branşlarını deneyimle imkânı yakaladı. 13.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşen spor etkinlikleri özellikle gençler tarafından çok sevildi.  KÜLTÜRSEM öğrencilerinin el emeği ürünlerinden oluşan stantlar da yoğun ilgi gördü.  Gün sonunda sahne alan Off The Record isimli müzik grubu, sevilen şarkıları seslendirdi.  Konseri izleyenler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kırlangıç Gençlik Festivali dördüncü gününde de renkli görüntülere sahne oldu.

Festival kapsamında gerçekleşen çeşitli spor aktivitelerinde keyifli anlar geçiren gençler, günün sonunda ise Off The Record grubunun konseriyle doyasıya eğlendi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kırlangıç Gençlik Festivali, ilçe halkını Yaşam Vadisi’nde buluşturmaya devam ediyor. Festival’de her yaş grubundan vatandaş; ayak tenisinden okçuluğa, badmintondan balon futboluna varıncaya kadar birçok sportif aktivite ve müsabakada doyasıya eğlendi.
Dopdolu geçen günün sonunda ise Off The Record grubu, 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde yerini alarak gençlere keyifli bir akşam yaşattı.

Yaşam Vadisi 1.etapta gerçekleşen çeşitli spor aktivitelerinde tatlı bir rekabet yaşandı.

Gençler, festival alanında farklı spor branşlarını deneyimle imkânı yakaladı.

13.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşen spor etkinlikleri özellikle gençler tarafından çok
sevildi.

 KÜLTÜRSEM öğrencilerinin el emeği ürünlerinden oluşan stantlar da yoğun ilgi gördü.

 Gün sonunda sahne alan Off The Record isimli müzik grubu, sevilen şarkıları seslendirdi.

 Konseri izleyenler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.